BTC USD 39,929.7 Gold USD 1,827.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

maybank group final notice

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
aku dah letih melihat tajuk Account Deactivation (Final Notice)
dari maybank ni. saya terimafinal notice ni dah empat kali. semua final bila nk abis ntah. kata final , esok ada lg.ada sape2 yg dapat camni. camne kita nk kenakan mereka balik. ada sape2 boleh ajar. tension, bukak email mesti ada , setiap ari
.
 
Sponsored Post

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
akupun sama....scammer mana tah tu.... cam taik , klau org x bape arif ngan tenet2 nie masak gak tu... aku buh kat spam jerk ...
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
kenapa tak call jer customer service nya...
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
akupun sama....scammer mana tah tu.... cam taik , klau org x bape arif ngan tenet2 nie masak gak tu... aku buh kat spam jerk ...
akupun.. tapi ari naik muak jugak. camne nk cari otai2 yg boleh kenakan mereka balik. kalau tak silap dalam cg ni dah ade thread camne nk kenakan scammer ni tapi aku tak ingat la tajuk tu. he menyesala aku tak bookmark kan thread tu.
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
aku pelik le.. yg phisher nih dok spam maybank nye phishing site tu nak wtpe?

kalo diorang dpt username account dgn passwd pon.. nak buat transaction kan nak kena pakai TAC number jgk kn? hmm...
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
kenapa tak call jer customer service nya...
cus servive mende. aku tanya maybank dia kata takde ape2 masalah dengan m2u. acount. jadi aku abaikan je la. ingat dah abis rupa2nye ari2 ade
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
mungkin ada rahsia keuntungan diorang buat camtu. maklumla yg buat tu mesti otaimer IT ni.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register