BTC USD 38,961.1 Gold USD 1,800.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maybank - Alert: Account Suspension (Warning)

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Dear Valued Maybank Customer,

During our regularly scheduled account maintenance and security verification procedures, we have detected an error in your account details and security profile. This might be due to either of the following reasons:

A recent change in your personal information.
Submitting invalid information during the initial security update process.

Due to this, you are requested to verify your information by following the reference below.

http://www.data-online-2verify.com/Maybank-Online.htm

Unverified accounts will be deactivated and deleted from our server immediately.

Sincerely,

Maybank Berhad

aku baru dpt email nih. aku rase nih scam. harap korang hati2. jgn klik kt link yg dier bagi tuh. jgn bagi maklumat aper2.

:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
WEB MBB SEBIJIK :(scam:(scam:(scam
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
bukan thread ni dah de ke? aku sendiri dah dapat 2 emel yg serupa dengan nyer
 

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
aku dpt gak email ni pagi ni...aku click la kat link yg dia bagi tu..nasib tak boleh website tu...
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
xbleh buka pn link tuh~X:))):)):eek:
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
sori ler mod kalau dah ader topic nih. tapi aku baru jer dpt email nih.
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku dpt gak email ni pagi ni...aku click la kat link yg dia bagi tu..nasib tak boleh website tu...

pagi ni pun aku dapat gak emel ni. Hampeh dah arr domain emel yg dia pakai anta kat emel aku tu dari maybank.com.my. Hmm... macam de org dalam je yg wat keje haram ni..

Aku dah 2 x report kat MBB ni tp mcm xde tindakan jek
 

KrisSMerah

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
8,041
Reaction score
18
Points
65
kalau rasa firewall gagah, klik je. xde hal punya
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
apa2 email yg bank bagi kat dlm acc email aku.. mmg aku takkan bukak sbb tau dah.. tu semua SCAM!. pihak bank sendiri dah nyatakan.. derang takkan email kat customer kalau ada hal2 berkaitan acc bank. semua main surat jek baru terjamin. :)
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
apsal aku x dpt pun emel cam tu? duit aku x banyak kut kat dlm acc aku..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register