Mayat bayi dalam sampah

CG Sponsors




cinderella

Active+ Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
4,553
Reaction score
13
Points
25
AMPANG JAYA: “Saya terkejut apabila mendapati objek yang ditemui dalam longgokan sampah itu mayat bayi,” kata pekerja kontrak pembersihan loji Indah Water Konsortium (IWK), yang hanya mahu dikenali sebagai Amir, 28, semalam.

Dalam kejadian jam 10.30 pagi itu, pekerja terbabit menemui satu objek terapung dan tersangkut bersama longgokan sampah ketika dia dan dua rakan menjalankan kerja mencuci di loji berkenaan di depan Kompleks Beli-belah Ampang Point.

“Saya tergamam dan tidak menyangka objek terbabit adalah mayat bayi yang tidak cukup sifat, saya sedih melihat keadaan bayi itu.

“Ini pengalaman pertama saya bertemu dengan mayat bayi sejak bekerja sebagai pencuci loji ini“ katanya ketika ditemui Harian Metro di lokasi kejadian.




p/s:**** tol la sape yg wt cni...:mad::mad::mad::mad::mad:
ksian kat baby tu:(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
AMPANG JAYA: “Saya terkejut apabila mendapati objek yang ditemui dalam longgokan sampah itu mayat bayi,” kata pekerja kontrak pembersihan loji Indah Water Konsortium (IWK), yang hanya mahu dikenali sebagai Amir, 28, semalam.

Dalam kejadian jam 10.30 pagi itu, pekerja terbabit menemui satu objek terapung dan tersangkut bersama longgokan sampah ketika dia dan dua rakan menjalankan kerja mencuci di loji berkenaan di depan Kompleks Beli-belah Ampang Point.

“Saya tergamam dan tidak menyangka objek terbabit adalah mayat bayi yang tidak cukup sifat, saya sedih melihat keadaan bayi itu.

“Ini pengalaman pertama saya bertemu dengan mayat bayi sejak bekerja sebagai pencuci loji ini“ katanya ketika ditemui Harian Metro di lokasi kejadian.




p/s:**** tol la sape yg wt cni...:mad::mad::mad::mad::mad:
ksian kat baby tu:(:)(:)(:)((
dunia akhir zaman
 

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
x cukup sifat..maknanya tak cukop bln lg ler tuh..

ermmm...dunia skrg...nyawa dah jd cam sampah...sedih tul aku..
 

cinderella

Active+ Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
4,553
Reaction score
13
Points
25
baby tu xsalah huhuhuhuhu :(( :(( :(( :((
sedih tol aku....member aku kawin dh 4thn kawin xde anak...diorang yg ade anak bleh buang2 lak :(( :(( :((
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
sekarang ni macam dah kembali ke zaman jahiliyah....
 

fendyx

Active Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,345
Reaction score
20
Points
25
manusia yg ader akal bole buang mcm tu je...:(scam
anjing yg xde akal pun sayangkan anak!!!.....
 

rissa

Super Active Member
Joined
May 5, 2007
Messages
7,123
Reaction score
54
Points
75
(tak taw nak komen apa)

p.s semoga dijauhkan dari melakukan dosa tsebut atau ternampak mayat bayi dlm tong sampah ke kat mana2... scaryyyy
 

utbahz

Active Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
1,969
Reaction score
7
Points
35
Tu laaa..masa merenyam x ingat dosa pahala..Ingat nak syok aje..Aku yakin yang wat keja ni mesti bangsa aku jugak..X takut dosa ka..?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register