May Bank hanya guna satu "TAC"untuk banyak Transsaction..?why..?

CG Sponsors




walt174

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
279
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum...
Saya pengguna Maybank2u.com dan telah melanggan hampir 3 tahun.Masalahnya saya kurang faham kenapa maybank hanya perlukan satu 'Tac"sahaja untuk beberapa urusan pembayaran online atau pindahan wang secara online..?kalau CIMB clicks tu setiap pindahan atau pembayaran akan request satu "Tac"so sepuluh kali pindahan wang kena request 'Tac" yang berbezalah...ada sesapa ahli kumpulan Maybank kat forum ni...sila jelaskan..?
Sesapa yang tak de jawapan harap toksah rosakkan thread ni sebab saya ingin kongsi maklumat ni kepada semua pengguna maybank2u.com yang selalu bermasalah seperti saya terutama sewaktu membuat pindahan wang dalam jumlah yang besar...TQ CG..
 
Last edited:
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,757
Reaction score
1,826
Points
206
tp tac maybank cuma tahan xsilap 5minit kot
pastu kene request tac baru
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,187
Reaction score
820
Points
176
selagi kita dalam mode login tag tu boleh digunakan banyak kali.. tapi kalau dah logout kena mohon tac lagi.. takdelah masalah sangat
 

walt174

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
279
Reaction score
1
Points
15
tp tac maybank cuma tahan xsilap 5minit kot
pastu kene request tac baru
Itulah pasal...dalam 5 minit tu boleh buat sampai 10 kali pindahan online...tak bahaya ker...sekarang saya macam jadi fobia nak guna pindahan dalam online...:-?
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Yang aku guna sekarang ni TAC untuk satu transaction - yang TAG tu tak pernah lagi guna... ke guane?
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
ye ke camtu? aku rasa, aku kena request tac setiap kali nak buat transaction walaupun jarak transaction tu dekat2.. kalau dulu, tak silap aku, 1 tac boleh buat bnyak transaction dlm jangka masa tertentu (15min kot). skrng, rasanya mmg 1 tac untuk 1 transaction. Ke da ubah lak?
 

BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
ye ke..:-?:-? penah try gak dulu gna tac yg sama.. xbole go tru la... :-?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register