BTC USD 49,157.8 Gold USD 1,779.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maxis unable to deliver

Cuppy Cakes

Legendary Member
Messages
12,140
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
aku xtau nak complaint kat mane tp aku rase korang mesti hadapi semua benda2 ni..
asal jek ade big event mcm raya ke,christmas ke,new year ke,ape2 je la,
mesti korang perasan yg line korang bz jek memanjang.bukan kate maxis jek tp yg laen2 pon same.
cume yg aku perasan maxis paling worst.tau la mase2 ni ramai org duk antar wish sane sini tp x kan sekeping sms pon xleh nak send..
nak report kat customer services centre derang pon aku rase no point..
maxis :(scam
 
Sponsored Post

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
aku xtau nak complaint kat mane tp aku rase korang mesti hadapi semua benda2 ni..
asal jek ade big event mcm raya ke,christmas ke,new year ke,ape2 je la,
mesti korang perasan yg line korang bz jek memanjang.bukan kate maxis jek tp yg laen2 pon same.
cume yg aku perasan maxis paling worst.tau la mase2 ni ramai org duk antar wish sane sini tp x kan sekeping sms pon xleh nak send..
nak report kat customer services centre derang pon aku rase no point..
maxis :(scam

postpaid rasa nya tak da masalah..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Messages
22,646
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
DiGi ok kot. Servis DiGi semakin mantap dengan bertambahnya ORANG KUNING !
 

tudung87

Legendary Member
Messages
12,870
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
celcom pn sama jek..
hampes jek..
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Messages
12,140
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
aku nye line celcom ok lagik..
masih blh terima & send sms..
maxis ni dr td x blh2 ni..
dah 3 kali aku restart tepon..
grr..
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Messages
12,140
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
DiGi ok kot. Servis DiGi semakin mantap dengan bertambahnya ORANG KUNING !

tu la....krg kate x support malaysian product kalo gune digi plk..aku pon pk nak switch ke digi once dia da dpt 3g nt..:D
 

atlantis

CG Top Poster Club
Messages
35,221
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
aku guna celkom. aku takleh send sms selain ke celkom.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register