Maxis sedia lancar perkhidmatan rangkaian 5G pada separuh kedua 2020

Recommended Brokers


busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
47
Reaction score
1
Points
11
Tapi I rasa kalau TM punye 5G okay, tgklah unifi, cun je line dia.. Mungkin sbb dia ada infrastructure sendiri..
skrg ni semua masih lagi dlm keadaan unknown, doa jer lah mereka kali ni buat kerja dgn lebih baik
 
Sponsored Post

malasdotcm

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
skrg ni semua masih lagi dlm keadaan unknown, doa jer lah mereka kali ni buat kerja dgn lebih baik
line unifi laju je lah, TM dah makin laju kawasan rumah aku dulu TM mmg slow tapi dah setahun laju
 

lactalac

Junior Member
Joined
Jun 16, 2013
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
line unifi laju je lah, TM dah makin laju kawasan rumah aku dulu TM mmg slow tapi dah setahun laju
aku pakai wifi tm dulu orang complain lambat tapi sejak tahun lepas makin laju. unifi kawan aku pakai pun laju je
 

lactalac

Junior Member
Joined
Jun 16, 2013
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
Tapi I rasa kalau TM punye 5G okay, tgklah unifi, cun je line dia.. Mungkin sbb dia ada infrastructure sendiri..
mungkin lah dulu mmg aku expect tak laju pun,lepas tu aku perasan yg line takde masalah skrg
 

lactalac

Junior Member
Joined
Jun 16, 2013
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
skrg ni semua masih lagi dlm keadaan unknown, doa jer lah mereka kali ni buat kerja dgn lebih baik
semua telco skrg tgh compete. mestilah tgh lawan line mana yg laju kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register