MAXIS/Hotlink Down?

CG Sponsors




ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Aku nye line maxis prepaid ni awat teruk sgt ni??? bukan aku je, memember yg guna line maxis ni pon kena cam aku!!!! antor sms je pending, kadang sms x masuk la hapa la... WTH!!! :(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Aku nye line maxis prepaid ni awat teruk sgt ni??? bukan aku je, memember yg guna line maxis ni pon kena cam aku!!!! antor sms je pending, kadang sms x masuk la hapa la... WTH!!! :(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
dah bese dah camtu..:p:p:p:p
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
ni teruk giler... asyik down n msg x sampai... msg pukul 10 td baru sampai ni hah..
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
hp masuk air kot.sini ok je. :D

mayb liputan kat sana kurang.jika 3g x kuat,akan ada effect.macam hp aku dlu.sengal.upenye 3g tgh upgrade.sabar ye. :)paid

p/s: pengedar sah maxis/hotlink :))
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
yeke bro? aku area melaka nih... tgh upgrade ke?
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
yeke bro? aku area melaka nih... tgh upgrade ke?
antara faktor2.try call centre.tanya kenapa jd macam tu.mereka tau.kadang2 mereka buat penyelenggaraan x inform customer.try guna GSM ONLY kat network setting. :)paid
 

abbas

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
617
Reaction score
28
Points
20
line maxis nie memang hampeh,time mlm raya langsung xleh buat call dgn sent sms,bila subuh tu baru ok balik,raya korban pun mcm tu juga asyik error lpas tu sms memang pending,ada juga yg x sampai hilang gitu saje:(:)(:)((
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
smlm aku kena gak, bukan aku je membe aku yg pakai maxis pon kena gak...
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
patut arr ......... aku guna wireless broadband maxis......... dari semalam down tak le connect ........... hampeh tul
 
Sponsored Post
Top
Log in Register