Maxis Fibre 30Mbps : RM 89, 100Mbps : RM 129! Pakej biz sama dgn home!

Recommended Brokers


lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,336
Reaction score
485
Points
131
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan Maxis Fibre dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Maxis Home Fibre. Saya akan bantu anda daripada pendaftaran sehinggalah pemasangan selesai dengan TANPA APA APA BAYARAN. SEMUANYA PERCUMA. Tiada yuran pemasangan, pengaktifan dan lain lain. PM saya untuk maklumat lanjut!

Buat apa buang MINYAK, MASA dan TENAGA untuk ke Maxis Centre kalau semuanya boleh daftar di rumah?


Coverage Maxis Fibre adalah sama seperti Unifi. Jika rumah ada coverage Unifi, Maxis Fibre pun ada.

:)





Pakej Maxis Fibre:

30Mbps = RM 89 sebulan! RM 99 sebulan utk UNLIMITED CALLS!
100Mbps = RM 129 sebulan! Percuma DECT Phone dan UNLIMITED CALLS!
300Mbps = RM 149 sebulan! Percuma DECT Phone dan UNLIMITED CALLS!
500Mbps = RM 219 sebulan! Percuma DECT Phone, UNLIMITED CALLS dan 2 unit mesh WIFI!
800Mbps = RM 299 sebulan! Percuma DECT Phone, UNLIMITED CALLS dan 2 unit mesh WIFI!


SEMUA PAKEJ KUOTA UNLIMITED




Pakej home boleh dipasang di premis perniagaan, kedai dan pejabat.

Zero entry. Tiada deposit, tiada advance payment, tiada advance bil sebulan. Bulan pertama terus dpt bil ikut pakej.



PM atau hubungi saya 017-7835227 (SMS dan Whatsapp SAHAJA), https://www.wasap.my/60177835227 kalau berminat! :)


Testimoni:

salam bro.. umah saye baru je masuk unifi nie.. tq bro sebab cepatkan proses pasang unifi.. tq tq...
UP utk TT....streamyx blum psang lagi tapi servis mmg cepat...
Servis terbaik TT...

aku punya streamyx dah pasang 4MBps
tq.. kawe punya dah pasang, mudah, cepat dan senang...
servis terbaik bro..
memang trbaik..
service tt mmg cepat n mantap..
senang n mudah pula tu..
tq tt,rumah den dah settle unifi jumaat lepas lg tpi x brkesempatan nk online shari dua ni..skali lg.tqvm tt
thanks TT..
servis terbaikk..
Genap seminggu seperti yg dijanjikan,

stimix dah pasang kat rumah aku..

Terbaik ni:)cgrock
salam bos...streamyx br siap pasang td..syoknye...hihihi...cuma tepon tk dpt lg..dia kata abis stok..mgu dpn diaorg bg..kalo lupa dia suruh call blk...kiranya bln ni tkyh byr ek...best2...mai2 kita pasang...:)):)):))
unifi da siap pasang smlm.reg ngan tt jer.mantap x perlu ke tm reg
Jika tiada masalah, pemasangan dijamin siap dalam masa 3-10 hari selepas pendaftaran. Pemasangan akan mengambil sedikit masa jika terdapat masalah port.
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register