Maxis Brodband Huawei E220 Upgrade

CG Sponsors




carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Salam .... ada sesiapa yg memakai Maxis Brodband model Huawei E220. disini ada berita gembira untuk si pemakai modem jenis ini... saya boleh MENGUPGRADE Huawei E220 anda DARI 3.6Mbps kepada 7.2Mbps. dengan hanya Upah sebanyak RM:50.00 . dengan hanya berbekalkan RM50.00 anda boleh menikmati speed berkelajuan tinggi.disamping itu juga sekiranya anda berminat untuk Mengupgrade modem anda ini dari MAXIS ke lain2 NETWORK ,Upah sebanyak RM:100.00 akan dikenakan.Sekiranya Berminat anda boleh PM saya. :):):)


Sekian.
 
Sponsored Post

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
I must give some advices first. Please don’t do this “hack” if,

* your device is still under contract or warranty
* you don’t want to get into troubles if something goes wrong
 

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
I must give some advices first. Please don’t do this “hack” if,

* your device is still under contract or warranty
* you don’t want to get into troubles if something goes wrong

Yup !!! saya setuju dengan pendapat anda.... tetapi sesiapa yg mempunyai keberanian untuk mengambil Resiko mengUPGRADE,sila PM SAYA. so far yg banyak saya upgrade modem jenis ini telah berjaya. :">:">
 

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
aku punya huawei modem kena downgrade sbb nak pakai kat vista..ntah apa software aku install masa tu dr 7.6mbps terus jadi 3.6mbps..tp speed yg celcom/maxis bg pun mmg stakat 3.6mbps je kan..tu pun bkn sampai 3.6mbps
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
laaa.. x leh kawan tu nk wat duit.. :D
benda senang jer beb...wat aper nak abiskan duit:-?
simpan duit wat beli petrol utk 2-3 hari tu beb...:D
 

carincome

Freshie
Joined
Nov 21, 2008
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
laaa.. x leh kawan tu nk wat duit.. :D

Itu sebab User saya Carincome... so sesiapa yg boleh mengUPGRADE sendiri adalah Digalakan. :D tetapi sesiapa yg ragu2 untuk mengupgrade sendiri bolehlah merujuk kepada yg Pakar... :">

P/S: link tersebut hanya untuk mengupgrade Speed sahaja... Bagaimana untuk anda menggunakan network yg lain contoh :-

Celcom , Digi , U mobile dan sebagainya dengan menggunakan modem MAXIS yg sama .... anda masih tidak boleh menggunakan SOFTWARE TERSEBUT. So anda tidak boleh mendapat softwarenya secara percuma. :D:D:D
 
Last edited:

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
eh....ni silap thread ke atau ana yang silap baca ni.....camna leh masuk plak dalam FX....:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register