BTC USD 56,820.0 Gold USD 1,771.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maxis 10 (Fizikal Kad) For $9.70

Darkchild

Super Active Member
Messages
7,472
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
Ada Stock lebih nak clear dalam 1800 keping... Minimum buy 100 keping..Kalau ada sesiapa nak tukar ngan Digi 10 pun boleh gak...

COD kat PJ or Shah Alam..

Call me.. 019-3626278

Thank you..:)
 
Sponsored Post

12daily_pro

Active+ Member
Messages
3,705
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
mahal prepaid skang ... klau dengan modal rm9.70 jual rm10 cam x berbaloi lak kan... baik jual air ... hehehe... lama da x bisness prepaid...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Messages
22,845
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
mahal prepaid skang ... klau dengan modal rm9.70 jual rm10 cam x berbaloi lak kan... baik jual air ... hehehe... lama da x bisness prepaid...

biz main "volume" normal.1 unit untung rm0.30 jika 1000 unit rm300.air kena tunggu prepaid terus sapu.apa pun biz kena banyak usaha,sabar dan berdoa.SUKSES!!! :)paid
 

Darkchild

Super Active Member
Messages
7,472
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
Masih ada 1600 keping lagi..

Celcom ngan Digi takde..cukup2 tuk kedai je..Maxis je Terlebih banyak..:">
 

Darkchild

Super Active Member
Messages
7,472
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
Up for Today...

Still have Maxis 1600 keping..

Sape yang nak Trade ngan Digi 10 pun boleh jugak...Celcom tak nak coz Maxis ngan Celcom dah ada Steady supply...Digi je payah sikit..:-?
 

dell

Super Active Member
Messages
8,294
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,294
Reaction score
141
Points
83
..ada x maxis RM30....

..haku nak 40 keping je ( confirm )...maybe 50 keping...
 

Darkchild

Super Active Member
Messages
7,472
Joined
Jul 14, 2007
Messages
7,472
Reaction score
2
Points
70
..ada x maxis RM30....

..haku nak 40 keping je ( confirm )...maybe 50 keping...

kalau ada nanti aku post kat sini..wat masa ni yang $30 ngan $50 jual kat kedai je...tunggu aku clear E-load aku nya stock dulu..

Oh ya...yang $10 hinggit nya Card dah clear...tinggal tu kedai je..Thank you all..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register