MAXGABA International Trading Sdn. Bhd. (701186-T) (AJL 931592) - mxb2u.com

CG Sponsors




Sponsored Post

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
i-power 3000 ni kompom ke jimat letrik ni.....bill aku sebulan RM 2300.. sebulan guna 4620 kwh....kompom boleh reduce ke???
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
i-power 3000 ni kompom ke jimat letrik ni.....bill aku sebulan RM 2300.. sebulan guna 4620 kwh....kompom boleh reduce ke???
Insyaallah... setakat ni saya dah pasang kat kedai dobi... memang tauke kedai berpuashati... skrg ni kedai tu dah start pakai aircond... sblm ni x guna...

Tuan area mana?
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
Insyaallah... setakat ni saya dah pasang kat kedai dobi... memang tauke kedai berpuashati... skrg ni kedai tu dah start pakai aircond... sblm ni x guna...

Tuan area mana?
pulau mutiara.... penang
 

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
Share is caring.... nak beli sepasang pun boleh... harga cuma RM180... sekotak ada 2 pasang... harga kali 2...
 

Attachments

Fizs Network

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,062
Reaction score
11
Points
55
Lama x up thread ni.... musim raya sudah dekat.... jom terjah produk MXB...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register