BTC USD 61,543.6 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Max gain whey protein murah2..

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
mane nak dapat max gain whey protein n supliment yg related murah2 punye.. habaq mai skit...
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
aku ingatkan ko jual..keh..keh..keh
aku pun mencari2 produk sebegini..
maklumlah join gym neh , nak kene gak amik supplement..
dgr citer , kat mid valley banyak supplement murah2
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
ade yang murah.. dapat dah.. tapi kalo ade lagi murah lagi baguih noo.. survey market...
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
ade yang murah.. dapat dah.. tapi kalo ade lagi murah lagi baguih noo.. survey market...

brape murah ko dpt diablo?....

aku dulu penah dpt rm40/kg whey protein. tp brand power system la.

tp member aku yg jual tu dh meninggal... steroid overdose.. serang jantung.. lepas tu terus kebulur cari yg murah...

kalo ade yg murah kasitau la.. aku igt kalo ade nak pump balik!
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
aku ingatkan ko jual..keh..keh..keh
aku pun mencari2 produk sebegini..
maklumlah join gym neh , nak kene gak amik supplement..
dgr citer , kat mid valley banyak supplement murah2

ko join gym mane bro??...
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
Aku rasa kalo bukak thread utk 'gym-goer' pun bagus jugak. Share info cmane nk pump bicep, tricep etc, diet, supplement.

Ape kata survey??
 

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
Aku rasa kalo bukak thread utk 'gym-goer' pun bagus jugak. Share info cmane nk pump bicep, tricep etc, diet, supplement.

Ape kata survey??

kalau bdn skeping je cmne nk join gym ? kene mkn byk2 dlu ke? mkn dah byk, tp x naek2, perlu suppliment dlu ke ?

just bertanye :)
 

Blues

Elite Member
Paid Membership
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Aku rasa kalo bukak thread utk 'gym-goer' pun bagus jugak. Share info cmane nk pump bicep, tricep etc, diet, supplement.

Ape kata survey??

dah ada bro, KLIK SINI tunggu ko sambung dan upkan jer :)):)) :)cgrock
 

sukaforum

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
137
Reaction score
2
Points
15
try kevin zahri nyer website
atau Terry Gallyot nyer website..mungkin dpt yg murah2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register