BTC USD 49,899.4 Gold USD 1,825.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mawi, Ekin - sah suami isteri

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
Mawi, Ekin sah suami isteri
20/12/2008 12:23pm

JOHOR BAHRU 20 Dis. - Penyanyi Mawi atau Asmawi Ani, 27, dan Ekin atau Nora’ashikin Rahmat, 29, selamat melangsungkan pernikahan mereka di Masjid Sultan Abu Bakar, di sini.

Dengan hanya sekali lafaz, Mawi yang mula dikenali selepas bergelar juara program popular, Akademi Fantasia (AF3) itu, sah menjadi suami kepada pelakon tersebut.

Pasangan berkenaan dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah Johor Bahru, Mahad Mohd. Said, pada pukul 11.40 pagi. - Utusan
 
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Cepat ekau ye ngokngok...bini kawan den hantar sms kat laki dia samo ngan bini den call den...hangat tol yek...

ps: kalau den kawen lagi mungkin glamor kot..satu CG ni den jomput....
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
hmmm masz pun tgk kt astro oasis... mawi still cam sengal la... ekin lak mekap cam besa... maybew coz mmg dia tuh if ari2 besa pun mekap tebal kot... huhu...
 

Dzil77

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Mawi nikah live kat Oasis td, dpt tgk ujung2 jer...
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
Cepat ekau ye ngokngok...bini kawan den hantar sms kat laki dia samo ngan bini den call den...hangat tol yek...

ps: kalau den kawen lagi mungkin glamor kot..satu CG ni den jomput....

bile nak kawen?:-?:-?:-?
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
Cepat ekau ye ngokngok...bini kawan den hantar sms kat laki dia samo ngan bini den call den...hangat tol yek...

ps: kalau den kawen lagi mungkin glamor kot..satu CG ni den jomput....

:)):)):)) 'raja sms' mmg la cpt. ko nk kawen? aku
pun rase ndak gek. jom kita pi kawen kat siam! :D
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
hmmm masz pun tgk kt astro oasis... mawi still cam sengal la... ekin lak mekap cam besa... maybew coz mmg dia tuh if ari2 besa pun mekap tebal kot... huhu...

cantik dan lebih berseri ekin arini. apapun
tahniah utk ekin dan mawi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register