Matrix Merapu HTG Marketing - htg2u.com

CG Sponsors




htghtg

Junior Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
HTG Marketing Sdn Bhd telah mencipta satu plan perniagaan yang baru dengan pelbagai jenis bonus

- sponsor unilevel bonus
- development bonus
- leadership matching bonus

Dengan modal yang kecil, cuma RM180, anda sudah boleh mula beruntung.

Plan ini sesuai untuk orang yang berumur 18 - 60.

Commission dibayar setiap minggu.

produk HTG

- S-code meal
- Golden Series
- Freshener
dan lain lain lagi

Mengapa anda memilih plan ini?

- tidak perlu bayar apa apa yuran
- tidak ada pressure
- masa kerja flexible
- sesuai untuk orang yang sedang berkerja.

Selain daripada plan RM180, kami juga ada plan yang sesuai untuk orang yang ingin menguntung RM1000 keatas.

Professional Professional MLM dijemput mengambil bahagian dalam plan kami.

Semua expert-expert MLM dijemput datang ke preview.

hubungi 019-3017008 untuk keterangan lanjut. (tidak menbalas sms)

website : http://www.htg2u.com
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
HTG Marketing Sdn Bhd telah mencipta satu plan perniagaan yang baru dengan pelbagai jenis bonus

- sponsor unilevel bonus
- development bonus
- leadership matching bonus

Dengan modal yang kecil, cuma RM180, anda sudah boleh mula beruntung.

Plan ini sesuai untuk orang yang berumur 18 - 60.

Commission dibayar setiap minggu.

produk HTG

- S-code meal
- Golden Series
- Freshener
dan lain lain lagi

Mengapa anda memilih plan ini?

- tidak perlu bayar apa apa yuran
- tidak ada pressure
- masa kerja flexible
- sesuai untuk orang yang sedang berkerja.

Selain daripada plan RM180, kami juga ada plan yang sesuai untuk orang yang ingin menguntung RM1000 keatas.

Professional Professional MLM dijemput mengambil bahagian dalam plan kami.

Semua expert-expert MLM dijemput datang ke preview.

hubungi 019-3017008 untuk keterangan lanjut. (tidak menbalas sms)

website : http://www.htg2u.com
cerita le marketing plan betul2
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
wahh..,bisnes baru nih..kasi la detail

mcm2 ada skang :D
 

htghtg

Junior Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
ini totally concept baru, jika betul-betul berminat, datang la preview.
saya cakap dekat sini yu susah faham juga. datang preview, stuff kami akan guna power point show your the whole plan. lebih senang difaham :)
 

htghtg

Junior Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
wahh..,bisnes baru nih..kasi la detail

mcm2 ada skang :D

produk termasuk

- S-code meal
- Golden Series
- Freshener
dan lain lain lagi

Golden series adalah produk yang paling laras di HTG.


jika marketing plan, datang la preview, sini susah explain
bumi market baru start, jika mahu jadi pioneer, kena cepat cepat
 

htghtg

Junior Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
mungki saya boleh bagi summary

plan htg terbahagi kepada beberapa level

1st level silver : Bonus 10%
2nd level gold : Bonus 10%
3rd level platinum : Bonus 10%
4rd level diamond : Bonus 13%
5th level crown : Bonus 16%

semua commission dikira mengikut point value (pv)
jika group awak mempunyai 10000, (level silver) awak akan dapat RM1000
 

evilgoodguy

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
produk termasuk

- S-code meal
- Golden Series
- Freshener
dan lain lain lagi

Golden series adalah produk yang paling laras di HTG.


jika marketing plan, datang la preview, sini susah explain
bumi market baru start, jika mahu jadi pioneer, kena cepat cepat

cuba laaa bagi xplain kat sini... sure org leh paham... ramai gak ..otai mlm kat sini..

klau kat jhr ni cam na nak dtg kl sana .. kan lebih baik terangkan kat sini... satu malaysia leh dpt info
 

pipstar

Active+ Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
3,173
Reaction score
7
Points
25
cuba laaa bagi xplain kat sini... sure org leh paham... ramai gak ..otai mlm kat sini..

klau kat jhr ni cam na nak dtg kl sana .. kan lebih baik terangkan kat sini... satu malaysia leh dpt info
tul tue dah nama forum bg jer la detail nyer. kalo org x paham baru tanyer ko. setakat cam nie jer wat per.
 

htghtg

Junior Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Sini adalah document yang saya sedia, jika ada apa-apa soalan, boleh tanya saya.









 
Sponsored Post
Top
Log in Register