Mati selepas kemaluan dibakar

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ADELAIDE - Seorang lelaki yang kemaluannya dibakar oleh isterinya ketika sedang tidur telah meninggal dunia, lapor sebuah akhbar semalam.

Lelaki itu yang merupakan seorang jurutera, Satish Narayan, 47, meninggal dunia di Hospital Royal Adelaide, Australia kelmarin.

Narayan dimasukkan ke hospital tersebut 20 hari lalu selepas hampir keseluruhan badannya melecur akibat dibakar oleh isterinya, Rajini.

Kejadian itu kini diisytiharkan sebagai satu jenayah serius oleh pihak polis dan Rajini mungkin menghadapi tuduhan membunuh atau menyebabkan kematian.

Rajini yang kini ditahan oleh pihak polis dimaklumkan berhubung kematian suaminya ketika dia di dalam penjara. Pihak polis mendakwa Rajini membakar kemaluan Narayan dengan menggunakan sejenis cecair mudah terbakar. - Agensi

Awat sampai lagu tu...:((
 
Sponsored Post

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
ades....

tragis tuh......:(
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
adesssssss....

tp klu tgk citer2 tamil mmg kaum kuat cumburu nih...

camna la menu kemaluan bakar tuh..perrghhh ngeri..~X(~X(
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
adesssssss....

tp klu tgk citer2 tamil mmg kaum kuat cumburu nih...

camna la menu kemaluan bakar tuh..perrghhh ngeri..~X(~X(
tu la pasal tuan jameq......:">

kesian erkk.....:p

p/s....gj pesal turun teruk masta?...:-?
 
Last edited:

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
adeh, pelik2 lak kecederaan yg dilakukan.....
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
tu la pasal tuan jameq......:">

kalau berhajat nak tambah cawangan story elok-elok.....:p

p/s....gj pesal turun teruk masta?...:-?
aku arap minie aku x baca tread ni sok..#:-S

# GJ scam 2 3 ari nih... cam nak beli mc je sok nih:(:)(:)((
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
aku arap minie aku x baca tread ni sok..#:-S

# GJ scam 2 3 ari nih... cam nak beli mc je sok nih:(:)(:)((
adeh....

dia layan cg gak ker?...parah tuh.....:-?

p/s...nak break 129.37 tuh ker masta?..:-?
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
adeh....

dia layan cg gak ker?...parah tuh.....:-?

p/s...nak break 129.37 tuh ker masta?..:-?
layan gak..sbb tu aku baik jer 12 menjak nih..

# adesss... floting gilosss nih~X(~X(~X( tuan maulana GJ bg signal la lenkali...tlg2 la nubi cam den nih...huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register