Mata Berkedip >> Minta Pendapat kekawan

CG Sponsors




Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Salam..

Ada orang cakap mata berkedip ini ada tanda

contoh kalau kanan berkedip nak jumpa orang jauh atau ada pekara baik.

manakala kalau kri nak menangis atau mungkin ada berita buruk..

tetapi bagi saya macam benda ini kebetulan jer.. kekadng bila mata kiri berkedip in the end memang ada dengar berita kematian atau buruk,, aku memang tak percaya,, tapi nak tanya pendapat kekawan semua

thanks
Talib Ali
http://www.hormonlife.com
 
Sponsored Post

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
78
Points
120
pernah terdengar...tpi tak taw la..jgn percaya sngat...:)

p/s: letak la link promote tu kat siggy...
 

Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,978
Reaction score
62
Points
40
hmm..yer ker ni..klopak mata kanan aku ni dah 3hr berkedip..apa berita baik ni..hmm..xsabar lak nunggu..
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
hurm..
kdg2 ade urat yg tak btoll tu..
jgn sangka yg bkn2.. ish2..
tak elok tuh
 

Ms.Cinta

Junior Member
Joined
Sep 9, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
Salam..

Ada orang cakap mata berkedip ini ada tanda

contoh kalau kanan berkedip nak jumpa orang jauh atau ada pekara baik.

manakala kalau kri nak menangis atau mungkin ada berita buruk..

tetapi bagi saya macam benda ini kebetulan jer.. kekadng bila mata kiri berkedip in the end memang ada dengar berita kematian atau buruk,, aku memang tak percaya,, tapi nak tanya pendapat kekawan semua

thanks
Talib Ali
http://www.hormonlife.com
mungkin betul...
saya memang sering mengalaminya...
tiap kali mata kiri berkedip, saya akan menangis..
tapi tak semestinya time berkedip tu..samada hari tersebut atau besoknya...
macam tu gak kalau mata kanan berkedip..
dalam minggu tersebut saya akan bertemu dengan org yang dah lama saya tak ketemui...atau pun org yang kita sayang yang lama kita tak jumpa...:)
 

biezzto

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
176
Reaction score
1
Points
15
lecturer aku penah ckp, bile kelopak mata/kening bergerak2 tu sbb stress,..
kekadang bile kite stres, badan kite tak release..
jd, klu dh stres gk urat2 tu,..
bergerak2 le...





biez: aku mmg slalu kena gini bile nk exam!! hahahaa
 

mtjeneym

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2008
Messages
997
Reaction score
2
Points
15
lecturer aku penah ckp, bile kelopak mata/kening bergerak2 tu sbb stress,..
kekadang bile kite stres, badan kite tak release..
jd, klu dh stres gk urat2 tu,..
bergerak2 le...





biez: aku mmg slalu kena gini bile nk exam!! hahahaa

betul tu......
pernah tanya doktor pasal benda ni dan jawapan dia sebabkan letih/tak cukup tidur/ stress.....
yang cerita lain tu dikira nasi tambah je.....he he he:D:D:D
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
mate aku selalu terkedip2 sebelah kalo ternampak gadis. :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register