BTC USD 49,236.2 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masuk sosej kuar lembu

maxpda

Super Active Member
Messages
8,398
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,398
Reaction score
421
Points
91
Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree,tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus,akhirnya bapak dia dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya 2,terpaksala dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah,bapaknya diam aje (marah la 2),si anak dah rasa x best,so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia,dia kat Amerika gain something la dgn pekembangan teknologi.....so dia ckp dgn bapak dia.

Anak : Bapak,tau x,kat Amerika sekarang,teknologi dah maju giler,skarang nak buat sosej x payah nak sembelih2 lembu,buang2 kulit,masuk je lembu dalam machine,dah jadi sosej....

Bapak : tu teknologi dah lapuk la,kat Malaysia lg advance,Aku 32 tahun dulu,masukkan sosej, dah kluar lembu sekor..menyusahkan plak 2...


keskeskes:)):))..bukan nak blaja betul2 kan dah dapat pangkat lembu

ps:sorry kalau astrok
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Messages
8,295
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,295
Reaction score
141
Points
83
..kekeke..

,..padan muka anak die...
 

min9797

Active+ Member
Messages
3,093
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
91
Points
30
:eek::eek::eek:...mendalam betul..

anak dia paham tak tu..:))
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
apa jawab anaknya pulak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register