BTC USD 47,644.7 Gold USD 1,757.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

masscomm 94-97

Status
Not open for further replies.

bersinsel

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Aslkm and hi to all my friends

kepada semua kengkawan and geng masscomm lendu 94-97, aku nak ucapkan selamat datang dan salam sejahtera. Sebenarnya dah lama la jugak aku dok try compile balik contact no. korang semua. Wah mmg best dapat berhubung balik nih... Bayangkan dah lebih 1 dekad semua menghilang, bukannya sebulan macam cuti semester.. Apa kata kita ramai-ramai join kat sini. Mungkin aku dengan Sabri tak dapat la nak buat gathering yang gempak buat masa terdekat, tapi mana tau satu hari nanti...

Apa pun, ini aje la yang aku mampu buat untuk masa ini. Kalau korang ada masa, ringan-ringankan jari tu untuk update tentang kisah masing-masing..

ok...yo Sab, your turn now to start the ball rolling...
To all my fellow friends, just do it...


fendi
 
Sponsored Post

bersinsel

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3



keta ni aku tempah untuk bawa member-member la...
 
Last edited:

Aznibelle

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam...

Glad to see that at least we have something to keep us in touch with each other. Fendi, klu free...create la e-mail group...senang sikit nak update apa2 or nak forward apa2 yg patut. letih la nak type satu-satu..:)
Anyway, thanks for the effort.
 

bersinsel

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
thx belle, tak semua geng kita yang boleh akses internet dan join forum ni termasuk la melalui e-mail. The best way is to get them via sms/phone, thats for sure. Tapi i akan cuba jugak la proposal e-mail group tu nanti.
 

Aznibelle

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Ok Fendi..noted. Tapi klu ada ok gak la to those yg mmg menghadap PC everyday cam kita2 ni. Rasanya ramai jugak la...anyway..itu ramai2 on your side tu, askar2 you ke? waahh..meriah. murah rezeki....:)
I have 3 so far...semua boys...mmg meriah....hehe..
 

bersinsel

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
anak i 3 org je, yg atas riba, sebelah kiri baju belang dan hujung sekali baju putih.. yg lain tu anak sedare daaa..
 

bersinsel

Freshie
Joined
Oct 31, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3





Kalau tak silap, foto ni zurima yg kirim melalui email,, jadi aku
panjang-panjangkan la dalam forum ni..
 

Zurima

Freshie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam...

Hai kengkawan...TQ Fendi for having this. Kau dengan sab memang the best. Nanti tlg la buat kan reunion ye...kau dgn sab je orang harapan kami. Nak suruh aku buat boleh tapi sanggup ke korang naik 'belon' datang ke Kuching ni?:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register