Masih hidup lepas dilenyek

CG Sponsors




Sponsored Post

redline5085

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 2, 2008
Messages
1,161
Reaction score
16
Points
25
gila...ngerinya..kesian orng tu...
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
biasenyer ..kes mcm ni ..mati di tempat kejadian ..mungkin Allah nakp panjangkan umur dia..mana tau kan . watever ..kesian dia,kalo idup , cacat la seumur hidup ...Ya Allah ..mintak simpang laaa .... aminnn...
 

rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25

kalaw hidup ni half body jew la yg idop kn?
erm...tuhan bg can dia taubat la ni...
sempat lg...

 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
ya allah..~ mintak jauh la dari perkara begini berlaku kt keluarga kita and diri sendiri.

takziah kepada keluarga pakcik tu.
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
aku pun xsanggup nak tekan play...
sekadar tgk gambo je la...
 

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
pergh ..biasa nye kes cam gini,selagi lori tu tak gerak,bole idup lagi..kene medic dtg cepat utk selamatkan bahagian bawah badan dari pinggang tu..ni lori tu biol pegi jalan ke depan,sah2 la internal bleeding teruss..gileee..ngeri..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register