Masalah webcam dlm YM

CG Sponsors




Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
Aku guna laptop DELL Inspiron 1420..
Masalah nye skg, mcm mane aku nak bg org laen tgk web cam aku bila aku gune YM ek? Bila aku try, blk2 dia kuar "the server is busy, pls try again in a few minutes.."aku pon x phm, aku dah check kat preferences, setting kat webcam xde ape yg problem cume bila aku nak click kat camera source tu, dia punye button xleh tekan..

FYI, aku leh view webcam org tp aku nye derang xleh..tp muka aku ade kat ctu cume dia mcm x leh nak send je image aku..
tulun...
 
Sponsored Post

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
FYI lagi, aku gune BB celcom..
mbr aku gune BB maxis tp blh jek tgk..
xkan psl line kot?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kang ade la en DDos attack jawab kan.pandai tu.hehehe
 

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
celcom bb mmg prob nak on webcam..mesti bro pakai yg pakej 384kbps kan..kalau nak on cam gak try p donlod window live mesenger

p/s celcom bb mmg x support sgt webcam ngn voice chat ym..
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
kang ade la en DDos attack jawab kan.pandai tu.hehehe
hahah....sambil2 tuh.. leh gak DDos tlg suggest bg solution utk virus yg dijangka melanda.. cam news nihhh

Virus serang 500,000 komputer

LONDON: Pengguna internet di seluruh dunia diingatkan berwaspada berikutan ancaman serangan 'kemuncak' virus secara besar-besaran pada Isnin depan yang turut disifatkan hari paling buruk bagi serangan virus seumpamanya.


http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Thursday/Dunia/20081120014802/Article/index_html
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
hahah....sambil2 tuh.. leh gak DDos tlg suggest bg solution utk virus yg dijangka melanda.. cam news nihhh

Virus serang 500,000 komputer

LONDON: Pengguna internet di seluruh dunia diingatkan berwaspada berikutan ancaman serangan 'kemuncak' virus secara besar-besaran pada Isnin depan yang turut disifatkan hari paling buruk bagi serangan virus seumpamanya.


http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Thursday/Dunia/20081120014802/Article/index_html
btol ker?
alamak takutnye...
mana d-dos..
tulun2...:)cgrock:)cgrock
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
celcom bb mmg prob nak on webcam..mesti bro pakai yg pakej 384kbps kan..kalau nak on cam gak try p donlod window live mesenger

p/s celcom bb mmg x support sgt webcam ngn voice chat ym..
ooooo
itu mcm ka?
mane bro tau aku amek pakej yg 68hengget jek..:eek::eek::eek:
itu je yg mampu bro..
tp mbr aku gune maxis BB ok jek..
bkn ke Celcom BB lgk ok dr maxis nye BB??

CELCOM BB :(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register