Masalah...... tetiba kuar mesej ni....

CG Sponsors




tauke_830

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2007
Messages
558
Reaction score
5
Points
15


salam warga cg,

ni ada masalah sikit kat hp mini aku... dia kuar mesej cam di atas time on laptop. ada sesiapa pakar tak sini... tolong.....
 
Sponsored Post

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
oooo... ini fake alert ni. slalu berlaku dah ni.


mmm... sat arrr.. aku cari link. malas nak naip. panjang bebenor nak cerita pon
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
virus melanda selepas nengok porn selalu nya ni......
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
ko cube guna antivirus dulu la ek. pasal benda ni isu registry ni.

tak pon, hang cube google sshnas21.dll .. macam2 cara kau bole jumpa. x sempat pulak aku nak mmbaca pagi ni
 

tauke_830

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2007
Messages
558
Reaction score
5
Points
15
ko cube guna antivirus dulu la ek. pasal benda ni isu registry ni.

tak pon, hang cube google sshnas21.dll .. macam2 cara kau bole jumpa. x sempat pulak aku nak mmbaca pagi ni

ok...try dulu....thanks
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,209
Reaction score
2,046
Points
206
ko masuk register
run>regedit
ko search sshnas21.dll
pastu ko delete
 

mohan2110

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2010
Messages
150
Reaction score
3
Points
15
cuba click start
Click run
Type : msconfig
Pilih tab "startup"
Cuba tengok file tu still ade ke tak..
Kalau ade delete
 
Sponsored Post
Top
Log in Register