To Sell Masalah Sakit Sendi dan Saraf Legakan Bersama Set Penawar Lagenda Marketing

CG Sponsors




Penawar Lagenda

Freshie
Joined
Nov 18, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Penawar Lagenda Marketing adalah salah satu company yang sedang berkembang didalam Malaysia dengan produk herba keluaran kami. Rumusan produk ini di bawa masuk dari negara Mesir dan telah terbukti keberkesannanya. Produk ini dapat melegakan masalah sakit sendi dan saraf serta lain - lain jenis penyakit masa kini.

Seorang pesakit lumpuh yang mana mengalami masalah ini sejak tahun 2006 lalu kini sudah mula boleh berjalan kembali setelah mengamalkan set Penawar Lagenda cuma sebulan sahaja. Produk ini juga tiada kesan sampingan dan boleh diamalkan dari kanak - kanak hinggalah orang dewasa. Kami juga sedang mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar untuk produk terbaik ini di serata negeri di Malaysia kerana ia telah pun mendapat sambutan hangat.

Sebarang pertanyaan boleh lah menghubungi kami di talian 012- 9770774/012-9771774 atau ikuti kami di laman facebook kami.
 
Sponsored Post

khalifah03

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2006
Messages
152
Reaction score
2
Points
15
berita harian

Letaklah sedikit testimonial bergambar,detail sikit pasal ubat,harga,harga pengedar dan lain2...tapi nampak dalam berita harian hari ni kan?dalam ruangan bisnes...
 

khalifah03

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2006
Messages
152
Reaction score
2
Points
15
cypress

Ramai rasanya yg sakit lutut,sakit kaki,sakit sendi?kolestrol pula bagaimana?dengar cerita ubat ni dari pohon cypress yg guna buat bahtera nabi nuh alaihissalam...dari mesir ek?
 

Penawar Lagenda

Freshie
Joined
Nov 18, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Ramai rasanya yg sakit lutut,sakit kaki,sakit sendi?kolestrol pula bagaimana?dengar cerita ubat ni dari pohon cypress yg guna buat bahtera nabi nuh alaihissalam...dari mesir ek?
Terima Kasih kerana sudi bertanya kepada kami. Masalah kolestrol boleh menggunakan set dari Penawar lagenda ini. Kepada yang ingin kurangkan berat badan dengan mengamalkan set Penawar Lagenda ini ia akan dapat menggurangkan sebanyak minima 5kg untuk satu bulan dan mengikut jadual pemakanan yang ditetapkan.
 

Penawar Lagenda

Freshie
Joined
Nov 18, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Terima Kasih, tentang testimonia anda boleh melayari laman facebook kami yang mana kebanyakkan pengguna yang telah mengamalkan Set dari Penawar Lagenda ini akan memasukkan testimonia mereka didalam laman Facebook kami.
 

petehketing

Fun Poster
Joined
May 23, 2010
Messages
258
Reaction score
0
Points
10
Saya ada masalah tangan. Masa muda2 aktif seni beladiri. So, tangan teruk kena dera. Bila masuk umur 30an ni, tangan ni jadi sensitif sangat. Kalau buat kerja berat atau nak buat lasak2, jadi tak boleh nak grip kuat. Jadi mcm ketar2 sikit. Boleh guna penawar ni?
 

Penawar Lagenda

Freshie
Joined
Nov 18, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Saya ada masalah tangan. Masa muda2 aktif seni beladiri. So, tangan teruk kena dera. Bila masuk umur 30an ni, tangan ni jadi sensitif sangat. Kalau buat kerja berat atau nak buat lasak2, jadi tak boleh nak grip kuat. Jadi mcm ketar2 sikit. Boleh guna penawar ni?

Terima Kasih, Set Penawar Lagenda ini telah terbukti keberkesanannya kepada penyakit sendi dan juga saraf. Terbaru kami telah pun mendapat satu berita dari Kuantan yang mana seorang ini telah lumpuh sejak dari tahun 2006 akibat kemalangan, dan setelah mengamalkan set produk kami Alhamdulillah kini beliau telah pun beransur pulih dan dapat berjalan kembali. Pada yang bertanya untuk masalah anda insyallah boleh juga mendapat kelegaan atau kembali pulih.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register