BTC USD 37,338.6 Gold USD 1,817.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PC Issues Masalah nak scroll 2 jari kat touchpad x fungsi

copy left

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,232
Joined
Jun 25, 2008
Messages
27,232
Reaction score
612
Points
161
baru2 ni tetiba aku nk scrool guna 2 jari kat touch pad x boleh,
aku search la kat google,suh buat mcm2, setting kat touchpad dan mouse setting x jd jgk,
cari yg bahasa english dan bahasa melayu dia suruh buat benda yg sama,
sekali ubatnye uninstall antivirus, nasib baik aku beli key anti virus yg murah kat shopee,
anti virus tu dia x benarkan sesetengah driver berfungsi,ke cmne...
skrg aku guna window 10 antivirus je lah... lebih ringan aku rase...
 

Attachments

  • Two-Finger-Scrolling-In-Windows-8-Step7_thumb.jpg
    Two-Finger-Scrolling-In-Windows-8-Step7_thumb.jpg
    45.8 KB · Views: 7
Sponsored Post

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
34,103
Joined
Nov 23, 2012
Messages
34,103
Reaction score
4,389
Points
296
Awards
1
sekarang dah okay la ..

cadangan pengguna Windows 10 usah install antivirus, Windows Security terbina dalam Windows 10 tu sudah cukup powerful, hanya biarkan auto-update .. kalau pengguna yang biasa bermain dengan aplikasi2 versi "Lanun" akan ada masalah dengan Windows Security / Windows Defender untuk versi Windows sebelum, tahap pengesanan boleh dikatakan efektif ..

remember, an antivirus is considered another antiruses virus
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register