PC Issues Masalah nak scroll 2 jari kat touchpad x fungsi

CG Sponsors




copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,524
Reaction score
429
Points
131
baru2 ni tetiba aku nk scrool guna 2 jari kat touch pad x boleh,
aku search la kat google,suh buat mcm2, setting kat touchpad dan mouse setting x jd jgk,
cari yg bahasa english dan bahasa melayu dia suruh buat benda yg sama,
sekali ubatnye uninstall antivirus, nasib baik aku beli key anti virus yg murah kat shopee,
anti virus tu dia x benarkan sesetengah driver berfungsi,ke cmne...
skrg aku guna window 10 antivirus je lah... lebih ringan aku rase...
 

Attachments

Sponsored Post

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
22,756
Reaction score
3,573
Points
236
sekarang dah okay la ..

cadangan pengguna Windows 10 usah install antivirus, Windows Security terbina dalam Windows 10 tu sudah cukup powerful, hanya biarkan auto-update .. kalau pengguna yang biasa bermain dengan aplikasi2 versi "Lanun" akan ada masalah dengan Windows Security / Windows Defender untuk versi Windows sebelum, tahap pengesanan boleh dikatakan efektif ..

remember, an antivirus is considered another antiruses virus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register