For Sale Masalah nak beli atau jual kereta??

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Assalamualaikum..

Anda ada masalah di bawah didalam urusan jualbeli kereta??

Masalah nak beli kereta baru:

Nak beli kereta baru tapi ada masalah high commitment??

Nak beli kereta tapi masalah bank reject sebab gaji kecil??

Masalah kereta sediaada:

Nak jual kereta tapi hutang masih tinggi dengan bank??
Kereta dah nak kena tarik??
Kereta dah kena tarik dan skg ada di store utk dilelong??
Dah x mampu byr bulanan sbb ada msalah kewangan??

Masalah nak beli kereta tiada documen dan x layak loan dgn bank:

Kerja gaji masuk cash??
Ada downpayment tapi tiada document??
Kerja freelance tiada transaksi account??
Nama blaclist ctos ccris dan loan reject dgn bank??



Sila click : www.wasap.my/60192143028 ZUL


Atau maklumat lanjut di :fb.me/zasaautosolution
 
Last edited:
Sponsored Post

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Perodua dan Proton – Pinjaman mudah Lulusn

Berminat membeli kereta baru (PROTON/PERODUA) tetapi ada masalah berikut :


  • [*]Baru bekerja at least sebulan
    [*]Tiada lesen memandu
    [*]Nama CCris bawah 2 bulan
    [*]Loan reject tanpa sebab walau nama clean
    [*]Nama baru clear dari CTOS/CCRIS
    [*]Gaji kurang “strong” / melalui cash

Hanya email saya masalah anda dan sya akan reply samaada boleh atau tidak.

Berminat call 019334115 –ZUL
EMAIL : [email protected]

Terima kasih
upppp satu kali
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Perodua dan Proton – Pinjaman mudah Lulus

Berminat membeli kereta baru (PROTON/PERODUA) tetapi ada masalah berikut :


  • [*]Baru bekerja at least sebulan
    [*]Tiada lesen memandu
    [*]Nama CCris bawah 2 bulan
    [*]Loan reject tanpa sebab walau nama clean
    [*]Nama baru clear dari CTOS/CCRIS
    [*]Gaji kurang “strong” / melalui cash

Hanya email saya masalah anda dan sya akan reply samaada boleh atau tidak.

Berminat call 019334115 –ZUL
EMAIL : [email protected]

Terima kasih
kepada yg nak carik kereta raya inlah masanya!!:D
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Perodua dan Proton – Pinjaman mudah Lulus

Berminat membeli kereta baru (PROTON/PERODUA) tetapi ada masalah berikut :


  • [*]Baru bekerja at least sebulan
    [*]Tiada lesen memandu
    [*]Nama CCris bawah 2 bulan
    [*]Loan reject tanpa sebab walau nama clean
    [*]Nama baru clear dari CTOS/CCRIS
    [*]Gaji kurang “strong” / melalui cash

Hanya email saya masalah anda dan sya akan reply samaada boleh atau tidak.

Berminat call 019334115 –ZUL
EMAIL : [email protected]:)paid

Terima kasih
Dokumen kurang cantik atau gaji kecil meh cuba sini!,
 

idiaz_131

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2009
Messages
853
Reaction score
1
Points
15
TT...no phone tu macam tak complete je...ada 9 angka jer
Susah la nak contact camni..
Saya ada hantar email kat TT....tolong check
 

idiaz_131

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2009
Messages
853
Reaction score
1
Points
15
Aiks! TT dah hilang.......tak reply2 pun.....mcmana nak berniaga macam ni....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register