Masalah Melanjutkan Pelajaran? PM saya

CG Sponsors




gurucaca

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10

Anda mempunyai masalah untuk meneruskan pelajaran? Anda tiada waktu yang sesuai untuk belajar? Anda ingin kenaikan pangkat dengan "upgrade' sijil anda Anda mempunyai komitmen yang besar didalam pekerjaan dan tidak sanggup meneruskan pelajaran mengenangkan family anda?


Sila pm saya..Saya akan cuba mencari kolej swasta yang diiktiraf MQA untuk anda meneruskan pelajaran anda mengikut keperluan anda tanpa menggangu masa kerja anda... Sijil-sijil adalah terdiri dari sijil sijil dari universiti tempatan dan luar negara.


Mengapa harus upgrade diri anda?

1. Peluang kenaikan pangkat

2. Kenaikan gaji

3. Peluang pekerjaan yang lebih tinggi

4. Mengurangkan saingan antara calon-calon lain



Peringkat-peringkat yang disediakan:

1. Diploma

2. Degree

3. Master Degree

Semua kos boleh dipinta.
Ditanggung beresss

Yang berminat sila PM saya ok :p
 
Last edited:
Sponsored Post

spidertech

Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
1,459
Reaction score
1
Points
25
tak fahm la bro.. cite kat sini kan senang.. kena bayar bape ni duit proses?
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
menarik ni, leh listkan apekah course2 tersebut dan institusi2

mane yg akan dipilih, snang utk tatapan umum...:)cgrock
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
tak faham tok.. ini kena beli ker atau kena belajar... kalau buat master camner... pembayaran camner..... ?
 

gurucaca

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
tak fahm la bro.. cite kat sini kan senang.. kena bayar bape ni duit proses?
duit proses?..mana ada duit proses.saya x amik upfront.saya kena tahu masalah u dulu..lepas tuh..kita tgk apa yang boleh ditolong..peringkat apa yang u nak..masalah apa yang kita nak tackle..:) sila PM untuk keterangan lanjut :)
 

gurucaca

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
tak faham tok.. ini kena beli ker atau kena belajar... kalau buat master camner... pembayaran camner.....

saya cuma konsultant yang akan cuba cari kolej atau U yang boleh client saya sambung belajar..lepas tuh kita tackle problem..maybe masa dan sebagainya..itu sahaja.kire mcm agent la..:">
 

spidertech

Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
1,459
Reaction score
1
Points
25
duit proses?..mana ada duit proses.saya x amik upfront.saya kena tahu masalah u dulu..lepas tuh..kita tgk apa yang boleh ditolong..peringkat apa yang u nak..masalah apa yang kita nak tackle..:) sila PM untuk keterangan lanjut :)
Kalau itu mcm menarik.. aku fikir dulu nak amik kos ape.. nanti aku PM bro..
Kolej swasta je ke? kerajaan punye tak de ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register