Masalah Log In Akaun Facebook "Confirm your identity"

Recommended Brokers


mywife

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2007
Messages
851
Reaction score
4
Points
15
pernah gak keno.... log in thru black berry, tp tadak laa sampai minta no phone, just conpong members fb jer...
 
Sponsored Post

octavia78

Freshie
Joined
Jan 9, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Facebook kena Roadblock

salam sume.....sy ni orang baru kat sini...sy nak minta tolong sape yang ada experience yang kena roadblock...boleh bantu saya sbb bila saya log in facebook kuar ni:-

To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.

■Receive a text message

Bila sy klik receive a text message dia kuar ni lak

Confirm your identity by adding a mobile number to your account


Add your phone
then sy klik add phone

The following link will pop a window that will let you add a mobile phone to your account. Please close this dialog when once you have confirmed your phone.


View popup to add my number


sy pun klik add my number tapi kuar yang ni pulak


Confirm Your Phone

Please enter the confirmation code that was texted to your phone.

Code:


FB ni mintak sy masukkan code yg dia dah hantar kat saya..masalahnya saya tak dapat pun masukkan no hp saya camne nak dapat confirmation code tu....huaaaa tolong....:(:)eek:~X(
 

mohdashraf

Super Active Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
6,775
Reaction score
480
Points
81
nak fb lgi ke ??? cer check siggy...confom takde hal cmtu,ekekeke...
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,654
Reaction score
399
Points
86
korang pernah tak dapat facebook sudah pradaftar pakai email adress korang ?

yg lagi best ada orang daftar facebook pakai email adress korang. facebook yg aktif ramai kenalan. tak ada no phone. cuma email saja. pelik tapi benar.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register