Masalah Log In Akaun Facebook "Confirm your identity"

CG Sponsors




hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
entah ehhh....nak buat apa plak ngan no tepon tue ekk.....

yg aku tau derang cuma mintak matchkan nama ngan gambar avatar jer...
FB ni kan yahudi punya...ada la [email protected] jahat yg nk mereka lakukan.... aku rasala.. nasihat aku.. prepare la sblm terkena.. buang la gmbr2x yg mana x patut ada....

p/s: nk create baru???malasnyerrrrrrrr!!!!~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ekekek. Tak penah la pulak aku kena minta nomo tepon ngan derang.
 

hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
ekekek. Tak penah la pulak aku kena minta nomo tepon ngan derang.
emmm... just pesan ajer... klau terkono... jgn lupa merayu kat sini yer...kikikiki
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku nyer kes dulu pun gara2 nak log in pakai bolt browser. Agak2 ko ada terpakai browser lain tak?
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
569
Points
166
aku nyer kes dulu pun gara2 nak log in pakai bolt browser. Agak2 ko ada terpakai browser lain tak?
masa aku kena roadblock dulu sbb pki soft snaptu symbian...log in dri ctue..
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
569
Points
166
nasib baek dapatkan yg kenal2. Kalo tak. Fuhhh.
lagipun member xrmi so sng nk ingat(sbb aku suka buang member2 sampah yg aper2 ntah lg plak perempuan..:)):)):)):)))..klu mcm bro dekat 500++..mati kutu nk ingat...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
lagipun member xrmi so sng nk ingat(sbb aku suka buang member2 sampah yg aper2 ntah lg plak perempuan..:)):)):)):)))..klu mcm bro dekat 500++..mati kutu nk ingat...
ekekek....stengah mapuh gak nak kasi idup acc aku tue. Tue aaa tpaksa aku ikut kaedah 2 laptop 2 line dan 2 acc.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register