Masalah Log In Akaun Facebook "Confirm your identity"

CG Sponsors




hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
Salam warga CG,

Di sini saya da menghadapi masalah nak log in akaun facebook.
Bila login jer dia kuar perkataan...

Confirm Your Identity

To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Confirm your identity by adding a mobile number to your account

Add your phone

Please click the button below to continue.

Why am I seeing this?
Tapi bila dah msukkan no.tel, dah seminggu xda feedback untuk code verification...:mad::mad:

saya da 2 akaun facebook, dua2x dah x boleh login.. rumors yg saya dgr da mslh dalam sistem... mybe ramai yg akan menghadapi perkara nie...so prepare la korang semua ya...
:((~X:)((~X:)((~X(
 
Sponsored Post

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
URL memang betul2 facebook ke?

kenapa aku tak dapat pun.
 

hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
URL memang betul2 facebook ke?

kenapa aku tak dapat pun.
Betul, sebab masa kuar arahan tu... saya tengah nak post mesej kat member.. tekan send ajer.. dah kuar "omfirm your identity" tu... sy rasa mgkn ramai yg akan kena nanti...
:((
 

hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
Ada x sesiapa yg hadapinya sekarang????
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
569
Points
166
Betul, sebab masa kuar arahan tu... saya tengah nak post mesej kat member.. tekan send ajer.. dah kuar "omfirm your identity" tu... sy rasa mgkn ramai yg akan kena nanti...
:((
maybe ada yg nk hack account FB TT nie kot....tue yg FB nk secure..dptkn confirmation dri TT....pernah kena dulu...tpi dia minta pastikan gmbr2 rakan2 kita kat FB..nasib baik kluar gmbr2 member yg kenal..selamat blik account FB...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku nyer ok je nih....no prob......selain kena roadblock tempoh hari...
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
ko g la tanya support fb tu..lagi satu ko salah section ni..sowh mod pindah tempat yg betul.
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
maybe ada yg nk hack account FB TT nie kot....tue yg FB nk secure..dptkn confirmation dri TT....pernah kena dulu...tpi dia minta pastikan gmbr2 rakan2 kita kat FB..nasib baik kluar gmbr2 member yg kenal..selamat blik account FB...
tue nama nyer roadblock, cik promatt.....aku dah kena dah.....

500++ friends, kena kenal weiiii.....:((
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ko g la tanya support fb tu..lagi satu ko salah section ni..sowh mod pindah tempat yg betul.
ok. nanti aku kasi pindah. section politik.....:eek:
 

hajime

Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1,181
Reaction score
0
Points
20
maybe ada yg nk hack account FB TT nie kot....tue yg FB nk secure..dptkn confirmation dri TT....pernah kena dulu...tpi dia minta pastikan gmbr2 rakan2 kita kat FB..nasib baik kluar gmbr2 member yg kenal..selamat blik account FB...
masalahnya, dia cuma minta phone no. shj...xda kaedah lain... tu yg mati kutu nk buat tu...emmm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register