BTC USD 23,801.9 Gold USD 1,771.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masalah Kad Kredit

n_essy

Freshie
Messages
1
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Adakah Kamu Salah Seorang Dari Mereka Yang Mengalami Tekanan Kad Kredit??

JANGAN TUNGGU LAGI!!!

Kami boleh membantu anda cara bagainama untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi....
* mengurangkan faedah dari 18% kepada 6-7% setahun
* membuat ansuran bulanan hingga 36 bulan
* tiada menukar bank
* tiada caj perkhimatan diperlukan
* kelulusan 100% (asalkan kad credit masih aktif)
* tanpa penjamin
* cantikkan rekod CCRIS (bank negara)


Jika Anda Disenarai Hitamkan, Anda Akan Rugi Selama-lamanya!!

Perkhimatan Lain:
* pemohonan kad kredit (11 bank)
* dapatkan tunai dengan kad kredit



Untuk keterangan selanjutnya, sila hubungi 0182030470 atau email [email protected]
 
Sponsored Post

Zero Loss

Fun Poster
Messages
182
Joined
Dec 25, 2007
Messages
182
Reaction score
1
Points
15
www.e-savemarketing.com

Akum Tuan Tanah..

Nak tumpang promote nie

Kepada client dari Labuan,sabah dan sarawak untuk membuat easy payment kad kredit boleh la PM atau sms saya. Untuk makluman saya kini sedang berkhidmat di labuan. Sudah ada 4 client dari labuan saya tolong buat easy payment untuk mereka. Agent juga di perlukan 7 bonus lumayan menanti anda. harap maklum
 

azzam

Fun Poster
Messages
175
Joined
May 16, 2008
Messages
175
Reaction score
1
Points
15
Adakah Kamu Salah Seorang Dari Mereka Yang Mengalami Tekanan Kad Kredit??

JANGAN TUNGGU LAGI!!!

Kami boleh membantu anda cara bagainama untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi....
* mengurangkan faedah dari 18% kepada 6-7% setahun
* membuat ansuran bulanan hingga 36 bulan
* tiada menukar bank
* tiada caj perkhimatan diperlukan
* kelulusan 100% (asalkan kad credit masih aktif)
* tanpa penjamin
* cantikkan rekod CCRIS (bank negara)


Jika Anda Disenarai Hitamkan, Anda Akan Rugi Selama-lamanya!!

Perkhimatan Lain:
* pemohonan kad kredit (11 bank)
* dapatkan tunai dengan kad kredit



Untuk keterangan selanjutnya, sila hubungi 0182030470 atau email [email protected]

emel penerangan lengkap kat aku.. [email protected]
 

azzam

Fun Poster
Messages
175
Joined
May 16, 2008
Messages
175
Reaction score
1
Points
15
ko call je tuan tanah, nengok dari post ni, hanya 1 pos lepas tu ilang

jgn arap dia datang jenguk thread ni


aku call tak dpt.... no tak wujud....

aku cuma berminat dgn kdt kad 11 bank tu je..hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register