Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni Error 522, Connection timed out

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,906
Reaction score
112
Points
68
Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni

loading lambat dari biasa

biasa laju je

Terutaman bila klik pada "New Posts" diatas

Error 522 Ray ID: 4de558ecaedacc10 • 2019-05-29 03:23:33 UTC
Connection timed out

refer screenshot below :
 
Last edited:
Sponsored Post

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,848
Reaction score
1,947
Points
176
ya saya pun dari awal pagi ada rasa Error522 dan sedikit lembab fungsi topik baru dan search, tak pe la kita bleh ejas2 sikit, lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click :-?

 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,613
Points
101
Okay, kita dah confirmed ada network issue di datacenter. Walaubagaimanapun isu ini dah diselesaikan lewat malam tadi. Suppose tiada lagi masalah slowness macam semalam. Jika masih lagi berlaku, boleh buka thread baru.

lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click :-?

Ini fungsi sedia ada. Boleh gunakan fungsi ini untuk edit thread title instead of menggunakan Thread Tools atau edit button.

Thx guys for bring up this issue :)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register