Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni Error 522, Connection timed out

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,940
Reaction score
123
Points
68
Masalah/Isu Carigold Sedikit slow hari ni

loading lambat dari biasa

biasa laju je

Terutaman bila klik pada "New Posts" diatas

Error 522 Ray ID: 4de558ecaedacc10 • 2019-05-29 03:23:33 UTC
Connection timed out

refer screenshot below :
 
Last edited:
Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
59,135
Reaction score
8,881
Points
1,746
aah mmg slow hari ni, tgh buat penyelenggaraan ke..

ada masalah sikit kalau nak post sesuatu artikel
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,196
Reaction score
1,834
Points
101
Thx atas aduan ini dan sorry saya baru noticed thread ini since subforum ini bukanlah berkaitan dengan support/issues. Seems like datacenter sedang alami masalah network. Kita akan cuba rectify dulu dan update selepas ni. Thx Ardy & CMM.
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
16,323
Reaction score
3,057
Points
236
ya saya pun dari awal pagi ada rasa Error522 dan sedikit lembab fungsi topik baru dan search, tak pe la kita bleh ejas2 sikit, lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click :-?

 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,196
Reaction score
1,834
Points
101
Okay, kita dah confirmed ada network issue di datacenter. Walaubagaimanapun isu ini dah diselesaikan lewat malam tadi. Suppose tiada lagi masalah slowness macam semalam. Jika masih lagi berlaku, boleh buka thread baru.

lg satu .. ini fungsi edit baru ke atau mmg lama dah ada?

saya baru perasan petang tadi boleh edit topik sendiri dengan double-click :-?

Ini fungsi sedia ada. Boleh gunakan fungsi ini untuk edit thread title instead of menggunakan Thread Tools atau edit button.

Thx guys for bring up this issue :)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register