BTC USD 58,573.6 Gold USD 1,797.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

masalah facebook "confirm your phone number"

buntal5237

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2009
Messages
717
Reaction score
2
Points
15
salam,mintak tolong warga cg sumer minta bantuan yg arif pasal fb membe sy ni ada masalah bila login dia akan muncul seperti gambar dibawah ni..dia akan error bila klik resend confirm tuh..cmne nak buat yer?smpai skrng tidak boleh berfb:-?:-?

problem1.png


problem2.png
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
aik pelik,die pernah daftar no telefon kat fb ke sebelum ni?
 

Anorexia

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,169
Reaction score
2
Points
25
aku penah try taon lepas.

register pakai no digi.

sampai ke sudah x dapat confirmation msg.

pakai maxis boleh pulak.
 

buntal5237

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2009
Messages
717
Reaction score
2
Points
15
sy cuba kat fb tuh belah kanan home tuh sy try pergi bahagian akaun setting>mobile>pun sama muncul picture yang kedua tuh..mcm mana nak buat yer?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register