BTC USD 48,123.9 Gold USD 1,754.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masalah Dengal Paypal (Forward)

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
Ok nie email dari kawan aku..
Aku tolong paste kat sini jew..
Harap ada sape2 leh bantu la..



hello bro2 yang terer bab tolong menolong ni, aku ade beberapa soalan tentang masalah paypal yang dihadapi oleh aku sekarang...(br masuk bidang ni)

1. aku baru mendaftar untuk paypal. aku tersilap letak nama first name dgn last name, yang lain aku tersilap alamat x sama dengan alamat debit card dan byk lagi aku tersilap.

2. aku dah terbuat 3 akaun sekali gus dgn card yang sama tapi aku dah close akaun semua, and then aku buat balik akaun baru, ok tapi card debit aku saje yg tak lepas..

3. jika aku terlalu klik add card debit aku adakah card debit aku akan di blok?
jika card di blok maka apa penyelesaiannya?

4. adakah card aku nanti dah x leh guna di paypal? aku guna public bank debit card.

5. berapa lama klu akaun aku boleh terima balik card debit aku tu?

6. aku harap ada yang sudi membantu aku utk menjayakan proses akaun paypal aku ni..

sekian.
shah
 
Sponsored Post

sonche

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
Biasanya kalau ko tersilap isi atau card ko kena reject, sampai bila2 Paypal x terima dah kad tu. Tu pengalaman aku la, puncanya isi salah alamat billing kad :D

Pasal buat multi account tu aku xleh nk bagi pendapat. x pernah kena. :D
 

AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
Satu orang atas nama yang sama boleh ada dua akaun sahaja. Satu "personal" and satu lagi "business" kalau ada lebih mungkin paypal akan block pada masa depan.
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
up up up up..
tq pada yg bagi pndangan..
 

adar

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Biasanya kalau ko tersilap isi atau card ko kena reject, sampai bila2 Paypal x terima dah kad tu. Tu pengalaman aku la, puncanya isi salah alamat billing kad :D

Pasal buat multi account tu aku xleh nk bagi pendapat. x pernah kena. :D

jawapan ni dah betul dah. satu kad satu akaun. kalo pakai kat lebih dr satu akaun, gn kad tu skali dia block.

kalo salah nama gn alamat, nape tak email paypal je. terangkan masalah tu. depa bukan rimau yg mkn org. semua benda bleh dibawa berbincang. insyaALLAH.
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
jawapan ni dah betul dah. satu kad satu akaun. kalo pakai kat lebih dr satu akaun, gn kad tu skali dia block.

kalo salah nama gn alamat, nape tak email paypal je. terangkan masalah tu. depa bukan rimau yg mkn org. semua benda bleh dibawa berbincang. insyaALLAH.

tq tq tq tq..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register