BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masalah Dengal Paypal (Forward)

serwan

Active+ Member
Messages
2,828
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
Ok nie email dari kawan aku..
Aku tolong paste kat sini jew..
Harap ada sape2 leh bantu la..



hello bro2 yang terer bab tolong menolong ni, aku ade beberapa soalan tentang masalah paypal yang dihadapi oleh aku sekarang...(br masuk bidang ni)

1. aku baru mendaftar untuk paypal. aku tersilap letak nama first name dgn last name, yang lain aku tersilap alamat x sama dengan alamat debit card dan byk lagi aku tersilap.

2. aku dah terbuat 3 akaun sekali gus dgn card yang sama tapi aku dah close akaun semua, and then aku buat balik akaun baru, ok tapi card debit aku saje yg tak lepas..

3. jika aku terlalu klik add card debit aku adakah card debit aku akan di blok?
jika card di blok maka apa penyelesaiannya?

4. adakah card aku nanti dah x leh guna di paypal? aku guna public bank debit card.

5. berapa lama klu akaun aku boleh terima balik card debit aku tu?

6. aku harap ada yang sudi membantu aku utk menjayakan proses akaun paypal aku ni..

sekian.
shah
 
Sponsored Post

Biasanya kalau ko tersilap isi atau card ko kena reject, sampai bila2 Paypal x terima dah kad tu. Tu pengalaman aku la, puncanya isi salah alamat billing kad :D

Pasal buat multi account tu aku xleh nk bagi pendapat. x pernah kena. :D

jawapan ni dah betul dah. satu kad satu akaun. kalo pakai kat lebih dr satu akaun, gn kad tu skali dia block.

kalo salah nama gn alamat, nape tak email paypal je. terangkan masalah tu. depa bukan rimau yg mkn org. semua benda bleh dibawa berbincang. insyaALLAH.
 
jawapan ni dah betul dah. satu kad satu akaun. kalo pakai kat lebih dr satu akaun, gn kad tu skali dia block.

kalo salah nama gn alamat, nape tak email paypal je. terangkan masalah tu. depa bukan rimau yg mkn org. semua benda bleh dibawa berbincang. insyaALLAH.

tq tq tq tq..
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register