BTC USD 66,517.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masakan Padang. Kat mana yang sedap?

Sponsored Post

Salam, saya peminat makanan Padang. Ada sesiapa yang tahu kat mana restoren atau kedai yang menyediakan sajian yang sedap2 belaka? Tak kisahlah di mana lokasi anda.

Saya pun minat gila makanan padang ni. Saya slalu makan kat kg baru,kl. KEdai die berhampiran ngan masjid kg baru. Kedai die lebih kurang 200 meter dari masjid. :D:D
 
kedai kak yati menu yg sedap dia gulai daging perrhh sedap siap ada lemak2+daging favourate. Tu mesti pilih, terung goreng berlada, sama kentang goreng berlada sama iakan bilis goreng, bergedel, sambal mcm2 ada memang perhh.... kene pegi awal kalau pegi kedai dia kul 2.30 dah nak licin. kedai dia biasa je simple tapi ramai org makan
 
Salam, saya peminat makanan Padang. Ada sesiapa yang tahu kat mana restoren atau kedai yang menyediakan sajian yang sedap2 belaka? Tak kisahlah di mana lokasi anda.

kalau 15 tahun dulu aku tau ler...kat penang...sekarang nama jalan tu pun aku dah lupa tapi jalan tu kat belakang HQ Polis masa tu...yang power aku suka kari ikan sembilang...siap dengan teluq sekali...

:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register