BTC USD 23,135.3 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

No Longer Sell Mary Kay - Dapatkan kulit yg sihat, gebu dan tone yang sekata.

Status
Not open for further replies.

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
MARY KAY


Anda mungkin tidak pernah tahu tentang sebuah syarikat seperti Mary Kay. ia mempunyai falsafah dan budaya luar biasa yang berasaskan Pedoman Penting. Ia sudah diamalkan sejak dari mula lagi apabila Mary Kay Ash menubuhkan syarikatnya 45 tahun lalu. Maka tidak hairanlah Mary Kay terkenal di seluruh dunia sebagai syarikat yang anda boleh menaruh kepercayaan pada produknya. Mary Kay secara kekal membangunkan produk yang memenuhi piawaian tertinggi bagi keselamatan, kualiti dan prestasi. Malah Mary Kay amat yakin pada produknya sehingga semua produknya disokong oleh jaminan kepuasan 100 peratus. Yang paling tip top tentang Mary Kay ialah ia mempunyai jaminan MONEY-BACK-GUARANTEE bagi pelanggan yang tidak berpuashati dengan produk ini. Dengan jaminan ini, ia membuktikan bahawa Mary Kay adalah satu produk yang sangat berkualiti tinggi dan menjaga kebajikan para pembeli

.Bank Acc : Maybank/CIMB ( Akan diberi setelah ada persetujuan jual beli)
Kos Penghantaran : Menggunakan Pos Laju dan tertakluk pada berat barangan[/COLOR][/SIZE]
 
Last edited:
Sponsored Post

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Penjagaan Kulit Mary Kay - Botanical

Botanical Customized Skin Care (Formula 1-F1) (Untuk KULIT KERING)~( Sesuai untuk umur 26 Tahun kebawah, juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah )

Mempunyai elemen Bunga Raya yang terkenal dengan elemen anti-oksida dan anti-radang yang memberikan faedah untuk mengurangkan rasa tegang dan kemerah-merahan. Elemen sejuk membantu untuk melembapkan kulit yang kering dan terangsa. Terdiri daripada 4 kombinasi iaitu Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.

1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)


Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan membersihkan kulit daripada elemen-elemen 'free radikal'. Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.
 

Attachments

  • 21.1 KB Views: 33

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Botanical Customized Skin Care (Formula 2-F2)
(Untuk kulit Kombinasi zon T dan zon U )Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit kombinasi berminyak dan kombinasi kering untuk umur 26 Tahun kebawah dan juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah)

Ekstrak Beech Tree Bud ditambah untuk mengekalkan keseimbangan kulit dan merangsang proses semulajadi pembinaan kulit dan memberi impak kulit yang lebih anjal dan bermaya.Terdiri daripada Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.

1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)

Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan membersihkan kulit mengikut keadaan kulit dengan mengekalkan kelembapan kulit . Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.
 
Last edited:

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Botanical F3

Botanical Customized Skin Care (Formula 3)
(Untuk Kulit Berminyak)

(Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit berminyak untuk umur 26 Tahun kebawah dan juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah)

Witch Hazel ditambah bagi membantu mengawal pengeluaran minyak sebagai astringent sederhana. Dengan kandungan tannin yang tinggi , ia membantu mengurangkan kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas terhadap kulit. Terdiri daripada Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.


1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)

Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan mengawal keseimbangan pengeluaran minyak serta mengekalkan kelembapan kulit . Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.
 

Attachments

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Set Timewise

Set ini di panggil Miracle set adalah kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Pembersih boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan.

Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, mengelupas, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari :))

Antara barang barang yang terdapat di dalam set Timewise ialah:-


1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , mengelupas dan menyegar.

2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.


3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.


4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis2 kedutan.
 

Attachments

Azura23

Freshie
Messages
31
Joined
Feb 23, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Set Melacep

Anda inginkan kulit yang cantik, cerah dan berseri? Produk ini ada jawapannya....dapatkanlah set Melacep. Ia dapat menghasilkan kulit yang lebih cerah, mengurangkan pigmentation, dan menjadikan kulit anda lebeih berseri-seri.

Antara Set MelaCep :-

1) FOAMING CLEANSER - Dalam bentuk krim, ia dapat membersihkan muka dari segala kekotoran dan minyak secara lembut.

2) FRESHENER/PELEMBAB - Penting selepas menggunakan cleanser, dapat menjadikan kulit anda berasa segar dan lembut.

3) ESSENCE - Serum yg cepat menyerap ini penting dalam membantu mendapatkan kulit yang jernih dan cerah.

4) DAY MOISTURIZER WITH SPF 15 - Mengandungi UV yang dapat melindungi kulit kita dari sinaran matahari.

5) NIGHT CREAM -Belai dan manjakan kulit anda dgn krim mewah ini ketika tidur. Anda pasti akan puashati dengan keputusannya.

6) DARK SPOT SERUM - Pigmentation anda akan semakin pudar dengan pemakaian yang berterusan.

7) MASK - Kulit anda akan lebih cerah, lebih lembut dan licin. Ia juga menjadikan kulit anda nampak bercahaya.
 

Attachments

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register