BTC USD 36,455.3 Gold USD 1,842.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness (May 2022)

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,622
Joined
Jan 12, 2008
Messages
24,622
Reaction score
4,101
Points
261
Awards
1
tak. tapi dah masuk disney+.
eternal ada kaitan jugak ke
Eternal atas lagi pada Avengers....ada geng Eternal tu masa dia kecik main main dgn Thor....cuma mereka tak boleh campur tangan hal manusia mcm Avengers......mereka turun ke bumi nak musnahkan deviant je....raksasa
 
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,775
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,775
Reaction score
213
Points
128
Eternal atas lagi pada Avengers....ada geng Eternal tu masa dia kecik main main dgn Thor....cuma mereka tak boleh campur tangan hal manusia mcm Avengers......mereka turun ke bumi nak musnahkan deviant je....rakokay nnt aku tgk kat disney +

Eternal atas lagi pada Avengers....ada geng Eternal tu masa dia kecik main main dgn Thor....cuma mereka tak boleh campur tangan hal manusia mcm Avengers......mereka turun ke bumi nak musnahkan deviant je....raksasa
okay faham.... nnt aku tgk kat disney+
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,923
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,923
Reaction score
2,829
Points
261
Awards
1
Baru layan 'What if'

Baru sampai episod 5 🤭

Yang episod Dr Strange tu pun dah tengok.

Korang tengok sendirilah kalau nak tahu camana.
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,923
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,923
Reaction score
2,829
Points
261
Awards
1
Eternal atas lagi pada Avengers....ada geng Eternal tu masa dia kecik main main dgn Thor....cuma mereka tak boleh campur tangan hal manusia mcm Avengers......mereka turun ke bumi nak musnahkan deviant je....raksasa

Aku baru download Eternal.

Jangan spoil...aku lum tengok lagi :ROFLMAO:
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,923
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,923
Reaction score
2,829
Points
261
Awards
1
wanda ni tak boleh hadam.....Eternal dah tengok?

Wanda dalam Avengers jer aku suka.

Itu pun bab lawan2 jer.

Sebab Wanda lawa 🥰:ROFLMAO:


WandaVision tu memang aku takkan tengok la.

Lovey dovey ni aku dah bersara.

Nak 🤮

:ROFLMAO:
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,775
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,775
Reaction score
213
Points
128
Wanda dalam Avengers jer aku suka.

Itu pun bab lawan2 jer.

Sebab Wanda lawa 🥰:ROFLMAO:


WandaVision tu memang aku takkan tengok la.

Lovey dovey ni aku dah bersara.

Nak 🤮

:ROFLMAO:
dia bukan bercinta yang meleweh leweh..
dia ada kisah dia dalam "kejiranan" baru dia...
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,923
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,923
Reaction score
2,829
Points
261
Awards
1
Dah tengok habis dah 'What If'

Ada gak episod yang boring.


Episod 8 dan 9 best.

Tak tahu apa suprise Marvel nak buat dalam filem Dr Strange nie.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register