To Sell Mari2..offer celcom broadband paling murah..rm90.00 je

CG Sponsors




com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum, selamat pagi, petang, malam kepada abang2, kakak2, master2, sifu2, adik2, ni saya ade nak offer sedikit yang saya dapat..:D

saya baru disini..harap2 boleh beri tunjuk ajar..:">

selalu ade kat sini pun beli liberty reserve je..hu..:p

saya nak promote celcom brodband yang tengah offer dalam tv 2..

dengan saya cuma perlu bayar RM 90.00 :eek: untuk registration fee je..no hidden charge ape2 dah pas 2..:cool:

kedai atau celcom pun kene bayar RM 100.00..saya bagi murah sket sebab saya wat ni partime je..jadi saya pn xperlu makan komisyen banyak2..

orang selalu kate kalo jual murah,bley dapat banyak customer..:D

modem huawei e1550 dari celcom macam dalam gambar diberi percume..

boleh pilih pakej RM 68.00 (up to 384kbps) atau RM 98.00 (up to 3.6mbps)

Tiada contract,nak terminate dalam 12bln,cume perlu pulang balik modem lengkap je kat mane2 celcom branch..Tak de bayaran dikenakan kecuali bil yang tertunggak 2 la..

Nak simpan modem pn boleh pas terminate..tapi kene bayar RM 150.00..

Nak pos? Boleh..Sy poskan kemana2 dalam malaysia tanpa bayaran tambahan..

Nak COD?Boleh gak.. tapi area KL n selangor setiap ari RABU je..

Nk modem sahaja,RM165 pos tanggung sendiri..

sape2 nak atau ade sedare mare, member2 nak, boleh call saya terus di 019-6186277(mie) atau email kat [email protected] ..

Terima Kasih..:)cgrock:)cgrock#:-S

 
Last edited:
Top
Log in Register