To Sell Mari2..offer celcom broadband paling murah..RM 90.00 je..No hidden charge..

CG Sponsors




com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum, selamat pagi, petang, malam kepada abang2, kakak2, master2, sifu2, adik2, ni saya ade nak offer sedikit yang saya dapat..:D

saya baru disini..harap2 boleh beri tunjuk ajar..:">

selalu ade kat sini pun beli liberty reserve je..hu..:p

saya nak promote celcom brodband yang tengah offer dalam tv 2..

dengan saya cuma perlu bayar RM 90.00 :eek: untuk registration fee je..no hidden charge ape2 dah pas 2..:cool:

kedai atau celcom pun kene bayar RM 100.00..saya bagi murah sket sebab saya wat ni partime je..jadi saya pn xperlu makan komisyen banyak2..

orang selalu kate kalo jual murah,bley dapat banyak customer..:D

modem huawei e1550 dari celcom macam dalam gambar diberi percume..

boleh pilih pakej RM 68.00 (up to 384kbps) atau RM 98.00 (up to 3.6mbps)

Tiada contract,nak terminate dalam 12bln,cume perlu pulang balik modem lengkap je kat mane2 celcom branch..Tak de bayaran dikenakan kecuali bil yang tertunggak 2 la..

Nak simpan modem pn boleh pas terminate..tapi kene bayar RM 150.00..

Nak pos? Boleh..Sy poskan kemana2 dalam malaysia tanpa bayaran tambahan..

Nak COD?Boleh gak.. tapi area KL n selangor sahaje..

sape2 nak atau ade sedare mare, member2 nak, boleh call saya terus di 019-6494295(mie) atau email kat [email protected] ..

Kalau urgent,bley call sy atau sms trs hp saya takut saya xde depan komputer je..

Terima Kasih..:)cgrock:)cgrock#:-S

 
Last edited:
Sponsored Post

mieera

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2007
Messages
999
Reaction score
0
Points
10
salam boleh nak tanya x...jika guna broadband celcom ni xperlu guna line telefon telekom tu ker?maaflah bengap ni
 

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,699
Reaction score
35
Points
35
salam boleh nak tanya x...jika guna broadband celcom ni xperlu guna line telefon telekom tu ker?maaflah bengap ni
broadband xyah pakai line

harap dapat membantu
 

com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
salam boleh nak tanya x...jika guna broadband celcom ni xperlu guna line telefon telekom tu ker?maaflah bengap ni
yup..xpyh gune..boleh bwk pg mane2 pn ngan laptop..:D
 

firegunz1499

Freshie
Joined
Jan 24, 2010
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
encik TT esok boleh COD kat Shah Alam x.paling cpt boleh guna agak2 brape jam ek
 

firegunz1499

Freshie
Joined
Jan 24, 2010
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
thanks tolong jelaskan..:D
modem ni macam pendrive je saiz dia.tp bsr sket.msuk sim card broadbnd 2 kt modem.cucuk kt usb port.install software modem 2(ada dalam modem,biasa nya automatik) n leh trus guna utk layari internet
 

com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
encik TT esok boleh COD kat Shah Alam x.paling cpt boleh guna agak2 brape jam ek
boleh..tp kalo nak cepat lagi bro email kt saye photostap ic dpn blnkng dalam satu A4..scankan kertas 2 pas2 sent kt email saye ngan no talifon bro..

jgn lupe palangkan photostap ic 2..bahaye kalo x palang kn..

pas2,kalo pas cek name xblack list,sy registerkn pas2 sy anta trs kt bro kt shah alam..baru bagi duit..:D:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register