Mari Kita Bincangkan Forex System Yg Bagus

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18124
USD / JPY
106.88
GBP / USD
1.3056
USD / CHF
0.91036
USD / CAD
1.32207
EUR / JPY
126.251
AUD / USD
0.71473

CG Sponsors




davidhbk

Freshie
Joined
Oct 29, 2007
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
awat nak beli2...emm bynk yg percuma...lar

Saya tahu ada banyak yg free.
Tapi saya dah beli ebook ni.
Mechnical Discretion (MD) ebook ni memang hebat krn tunjukkan cara utk elakkan perangkap/trap dlm forex trade.


David
 
Sponsored Post

proincm

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
5,980
Reaction score
5
Points
65
Saya tahu ada banyak yg free.
Tapi saya dah beli ebook ni.
Mechnical Discretion (MD) ebook ni memang hebat krn tunjukkan cara utk elakkan perangkap/trap dlm forex trade.


David
nak cikit bleh? utk pengethuan am :D
 

davidhbk

Freshie
Joined
Oct 29, 2007
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Hi Janice,

Confirmed duit u dah saya terima.
Saya dah email ADCT + MD ebook kpd u, u dah terima?
(belum dapat apa2 reply dari u)
ebook ni tak perlu password lagi (dah cracked)
All the best.


David
 

azleeali

Fun Poster
Joined
Jun 24, 2014
Messages
320
Reaction score
5
Points
15
saya ada sistem forex yang paling bagus...

yang penting konsisten profit
 

rizq

Active Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,938
Reaction score
289
Points
41
Hi Janice,

Confirmed duit u dah saya terima.
Saya dah email ADCT + MD ebook kpd u, u dah terima?
(belum dapat apa2 reply dari u)
ebook ni tak perlu password lagi (dah cracked)
All the best.


David
Ler , jual ebook ek TT . adeh, apsal x ckp awl2 .. :D:D:D:D
 

b_ballerz2k

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2010
Messages
951
Reaction score
2
Points
15
sume trading sistem ade bagus buruknyer...

tp jgn plak mengharap ade holy grail sistem (lgsg xde loss)

loss tu mmg part of trading

yg penting konsisten, discipline n good money management

klo rase cm asyik loss je cube kaji blk teknik tu

mane tow bley tweak skit kasi mantap ke kan
 

applejuice

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2011
Messages
482
Reaction score
14
Points
15
kalah sikit menang banyak = good system.
kalah banyak menang sikit = bad system.
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,019
Reaction score
506
Points
81
Saya ada ea yg saya buat sendiri dari A - Z. Keuntungan konsisten tapi saya tak beri percuma

Siapa yg berminat pm saya utk detail dan penerangan tentang teknik trade ea tersebut
 

jerokmamey

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2014
Messages
327
Reaction score
0
Points
15
Saya ada ea yg saya buat sendiri dari A - Z. Keuntungan konsisten tapi saya tak beri percuma

Siapa yg berminat pm saya utk detail dan penerangan tentang teknik trade ea tersebut
Section nie untuk percuma je.... Jual2 tmpt lain bosku
 

Ken Zauf

Banned
Joined
Mar 7, 2015
Messages
119
Reaction score
0
Points
10
I'm quite fond of trades copying at the moment. I have discovered that brokers using MT4 platform, for instance, **********, allow to copy successful traders' trades.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register