Mari Kita Bincangkan Forex System Yg Bagus

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08022
USD / JPY
109.866
GBP / USD
1.30021
USD / CHF
0.98229
USD / CAD
1.32538
EUR / JPY
118.679
AUD / USD
0.66878

CG Sponsors




Sponsored Post
Joined
Jun 27, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Hi Janice,

Kawan saya kata ebook ni bagus. Dalam ada ajarkan strategy yg bagus.
Setahu saya, author ni jual dua ebook:

a) The Affluent Desktop Currency Trader Manual
b) Mechanical Discretion

After discount, dua ebook ni harga £67 (original £97)

Kawan saya kata ebook ni ada protection, so, tak boleh copy.


David
awat nak beli2...emm bynk yg percuma...lar
 

arianna

Freshie
Joined
Mar 13, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
ai...kekawan gua nak upload kan dekumen untuk pengesahan untuk keluar duit drp ******* ...tak leh lah asyik pending delate aje apasal aaaaa..... gua punya line internet tak bagus ke serve dia sibuk line bussy
 

berlian156

Fun Poster
Joined
May 3, 2008
Messages
239
Reaction score
0
Points
10

Teknik yg bagus adalah teknik mengawal perasaan tamak dan mengawal margin.
lagi satu teknik ialah teknik analysis chart.
so kita bleh tau up or down for long term, medium term and short term.
kalau trade tu jgn la sampai 50% margin korang.

last sekali jgn guna robot. robot tu lastly akan tikam korang dari belakang.
kalo tak percaya cuba la guna
yeah... aku sokong!

Trade At Your Own Risk!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register