Mari kita bandingkan Candle kita

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1245
USD / JPY
107.506
GBP / USD
1.24839
USD / CHF
0.94564
USD / CAD
1.35505
EUR / JPY
120.891
AUD / USD
0.6945

CG Sponsors




jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Pakai TF1M .... kita tgk candle kita ada perbezaan x... saya pakai broker Liteforex pair GJ.. waktu sekarang. Ada sapa2 nak tunjukan candle dia lak?

 
Sponsored Post

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70


fxopen

yeye TP:)paid




yg ni insta
 
Last edited:

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Nampak cam ada perbezaan tapi x ketara
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
better buka dua akaun

so kita leh tao sape main kotor..haha
 

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
salam, kita kasik pening skit...

 

Elmo

Junior Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
70
Reaction score
24
Points
11
34☺*;2966211 said:
Satu lagi install dalam D

10 MT4 pun boleh nak bukak, tapi SPEC PC pun power la :)paid
Atau lebih tepat lagi RAM mesti besar :)
 

Firda

Junior Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
Aku pakai lite ngan Fxdd..
Memang ketara perbezaannyer...
Yang satu nie, byk sgt candle yg mengarut...waktu pagi2 buta pun ada spike beratus2 pip..macam ada news NFP..
Broker yg satu lagi tu..ok jer...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register