BTC USD 39,885.9 Gold USD 1,806.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mari kita bandingkan Candle kita

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Pakai TF1M .... kita tgk candle kita ada perbezaan x... saya pakai broker Liteforex pair GJ.. waktu sekarang. Ada sapa2 nak tunjukan candle dia lak?

candleaku.gif
 
Sponsored Post

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
3081517329_fcd5583aa1_o.gif


fxopen

yeye TP:)paid


3081527459_98410262a0_o.gif


yg ni insta
 
Last edited:

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
920
Points
161
Nampak cam ada perbezaan tapi x ketara
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
better buka dua akaun

so kita leh tao sape main kotor..haha
 

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
salam, kita kasik pening skit...

 

Elmo

Junior Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
70
Reaction score
24
Points
11
34☺*;2966211 said:
Satu lagi install dalam D

10 MT4 pun boleh nak bukak, tapi SPEC PC pun power la :)paid

Atau lebih tepat lagi RAM mesti besar :)
 

Firda

Junior Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
65
Reaction score
2
Points
11
Aku pakai lite ngan Fxdd..
Memang ketara perbezaannyer...
Yang satu nie, byk sgt candle yg mengarut...waktu pagi2 buta pun ada spike beratus2 pip..macam ada news NFP..
Broker yg satu lagi tu..ok jer...
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18163
USD / JPY
109.821
GBP / USD
1.38765
USD / CHF
0.91493
USD / CAD
1.25783
EUR / JPY
129.768
AUD / USD
0.73622

CG Sponsors




Top
Log in Register