To Sell Mari dapatkan cocoa collagen power plus

CG Sponsors




erica

Freshie
Joined
Nov 24, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6


ia untuk diminum..ala ala bancuh kopi setiap pagi...biasa diambil sebelum breakfast

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaanwanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi ArabicaBrasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi denganMarine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata sertaKacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatandalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan .

PRODUK CRYSTAL LIZ

Khasiat CCPP bagi wanita belum berkahwin:-
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalamKulit mulus, gebu
Jerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragat
Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licinLess rambut gugur
Naik seri pengantin ...
Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2..
.Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
Muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-

Menjadi SUPER POWER ...
Mengetatkan vaginaYang monopous insyaallah ada pelincir
Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
Tambah air susu bg yg menyusu
Bantu mengecutkan rahim
Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalam
Kulit mulus, gebuJerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragatTenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Kebaikan Dan Khasiat (TAMBAHAN)

Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberi tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

Semuawanita/termasuk yang belum berkahwin berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkanpengambilan cocoa collagen ini. Ibu mengandung dan lelaki dilarangmengambil produk ini.

~COCOA COLLAGEN = RM59.90...SAHAJA
 
Sponsored Post

erica

Freshie
Joined
Nov 24, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
MARI MARI MARI

TESTIMONIAL DARI PENGGUNA COCOA COLLAGEN POWER PLUS (DIPETIK DARI PELBAGAI SUMBER)


malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya
produk ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. dalam seminggu pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan. unsangkarable betul ^^
"So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar"
Rasanya sedap sangat. selepas habis 1 set saya rasa ada perubahan seperti breast saya lebih pejal. pecah ditumit kaki mula bercantum dan muka nampak lebih cerah.
cc tu best jgk la..kulit rasa cam kulit baby...kulit tapak tgn n kaki..rasa cam tak pnah wat keje...hehe lembut...tak mau stop la.. luka2 pun cepat ilang..baru2 ni kene iron kat kaki..hikhik... tapi alhamdulillah...parut cerah dah..my boboo n bont*t pun cantek je..hehe suke sgt...
Buat masa ni sy tak tau nak bg komen camne tp sy suka dgn cc. Masa mula2 minum mmg dkt bhgn breast tu berdenyut2 la... Sy tak sure la itu salah satu effect dia ke tak. Breast sy pun rasa mcm tegap je tak mcm sblm ni lembik.. Pastu dr segi *tut* plak sy rasa ketat la jugak even 2 hari sy bersama 1 hari off pastu sambung lg 2 hari. Setakat ini yg blh sy katakan mmg ok la. tpkan kak, sbb cc tu sedap sy belasah sehari 2 paket takde pape effectkan kak? Takut gak sy...
Salam...Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!
__________________

nak dapat kesan seperti mereka???pm me or sms sahaja di no 0132073267
 

erica

Freshie
Joined
Nov 24, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
lama dah x online...mari dapatkan ccpp pada harga istimewa..pm saya untuk harga ..tq
 

erica

Freshie
Joined
Nov 24, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
UNTUK ORDER??PM SAYA ATAU SMS 0132073267

AREA MELAKA
:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register