BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,794.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell mari ambik lesen memandu paling murah

ibnuqadir

Active+ Member
Messages
2,561
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
lesen kete shj 590*

lesen kete and moto 780*

ha murah tak ???

lokasi gombak...

nih memang famous kat sini free delivery and expert instructor...

ade bg special guideline nak pass jpj

call 0122710443-borhan

tapi are kl and sewaktu denganye shj cepat2

step 1 : bayar deposit 50-100

step 2 : setup kelas undang2

step 3 : ambik test komputer mesti lulus 42/ 50- tapi jangan risau kitorang bagi buku and cd sume soaln yang kompom klua

step 4 bengkel 6 jam- blaja pasal cara nak maintain kete and motor

step 5- dapat L- kena tunggu sebulan baru boleh buat P nistandard procedure

step6 - ade QTI ni macam skolah macam test dalaman la

step 7 : test jpj

step last : p complete lepas 3 hari test

harge ni khas untuk kelas 8 jam je atau untuk yang dah expert..

kalau nak tambah rm 30 sejam hehe

*yang ni kene tunggu kat terminal putera atau student u kalau kat luar kene harge lain up sikit dalam 50-150 ikut budi bicara


bab payment:

boleh cash and installment up to 1 year; and sebelum amik test JPJ

deposit lak korang pk sendiri 50-200 ikut kemampuan...
 
Last edited:
Sponsored Post

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku de lesen B2 tp kalo nak upgrade jadi B kena bayar brp eh?
 

ibnuqadir

Active+ Member
Messages
2,561
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
hmm tak mahal cume seratus lebih je..aku tak ingat ade kat ofis la bro
 

ibnuqadir

Active+ Member
Messages
2,561
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
gombak kat mana??
kat area batu 12 tapi selagi ko stay kat kawasan bernama gombak kau boleh ku ambik hehe greenwood ke s.cincin ke sungai pusu ke asalkan kau kat selangor and kl

kitorang pg amik ko tapi kalu ko tunggu kat uia ko dapat special price
 

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kat area batu 12 tapi selagi ko stay kat kawasan bernama gombak kau boleh ku ambik hehe greenwood ke s.cincin ke sungai pusu ke asalkan kau kat selangor and kl

kitorang pg amik ko tapi kalu ko tunggu kat uia ko dapat special price

ler.. kalo aku yg dok kat putrajaya ni camne plak?
 

metaaura

Super Active Member
Messages
6,737
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
kalo aku nak amek lesen B2 cam ne? huhu.. aku ade D je.. kene masuk kelas tak? bayaran sampai lulus bape huhuh
 

isixisixisisix

Active Member
Messages
1,127
Joined
Mar 12, 2007
Messages
1,127
Reaction score
0
Points
20
aku de lesen B2 tp kalo nak upgrade jadi B kena bayar brp eh?

soklan aku lebey kurang sama camni..

1.lesen D ngan b2 lama dah ade, aku nak upgrade B full. so skang ni L aku hilang.. leh ko terangkan step by step brp rm yg akan dikuarkan dari proses buat L ----> lesen B full.
tq..

p/s: aku dapat info L hanya 120
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register