manga yg sempoi...

CG Sponsors




ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
aku kumpul manga onepiece sebab sorang kawan aku rekomen.
tak sia2 download semua episod. memang best gila.
tapi seminggu sekali je dapat download dan baca.
panjang lagi list manga lain yg sedia utk didownload.
sambil2 tunggu seminggu tu, elok juga guna masa utk download manga lain.
tapi tak tau mana yg best.

jadi mintak la korang rekomenkan manga yg amat sempoi utk dibaca.
yg penting ada banyak unsur lawak kat dalam dia.
taknak la yg serius sgt macam cerita ultraman.
 
Sponsored Post

panarol

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2010
Messages
554
Reaction score
7
Points
15
naruto shipuden ok gak...
bleach pon ok...
nak laggi best shin chan...
tapi one piece tetap terbaek dimata
 

surfer957

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
7,974
Reaction score
26
Points
70
dari pandangan ak.. naruto feymes kat tv malaysia ni.. tp in fact, kat jepun, manga paling high jualan dia ialah one piece.. apa2 pun, aklayan naruto.. hoho.. kisame..
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
bleach, naruto, shinchan...
mmm... try download bleach la. naruto bole tengok kat tv..
 

Burhanuddin

Active Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
1,768
Reaction score
43
Points
30
kalau nak lawak, leh try school rumble ngan love hina
 

muz79

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,225
Reaction score
39
Points
30
layan bleach!!layan bleach!!!
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bleach,naruto,onepiece,hunterxhunter,dbz,dg,semuaaa gempak.semua aku minat.tak pnah lagi aku jumpa manga yg bosan.hehhee
 

musashibest

Active Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
1,375
Reaction score
4
Points
25
antara naruto dengan one piece, aku lagi suka one piece. gomu gomu no bazookaa!! :))
 

fakeyellowmocha

Fun Poster
Joined
May 1, 2010
Messages
563
Reaction score
192
Points
23
try Trace (Completed) dan Noblesse (On Going). best modern action manwha.

Untuk pure action fighting try The Breaker. (completed Part 1)

Untuk yg suka jalan cerita yg menarik tapi bukan action, try Hikaru No Go. (Completed)

Untuk komedi, try Sket Dance (On Going)

Untuk komedi romantik try Ichigo 100% (Completed)

Untuk Sport manga, try Eyeshield 21 (Completed) best.

the best action thriller try Death Note (Completed)
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register