BTC USD 48,809.500 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Mane Nak Cari Pusat Terapi Bekam Lintah Dekat Area KL ?

CG Sponsors




PerawanTampan

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2010
Messages
671
Reaction score
41
Points
20
Mane nak cari pusat terapi bekam lintah ni kat area kl??
Sbb membe aku dia ckp dia penah buat bekam lintah ni kat jb dan dia cakap memang bagus untuk kesihatan dan pelancaran darah...

Ade ke otai2 kat sini yang boleh rekemen kat aku tempat terapi ni kat area kl dan serta manfaat bekam lintah ni???

Terapi yang aku penah buat mase ni ialah terapi hipnotis kat pj...
Tapi nak cube gak bekam lintah ni...
 
Sponsored Post

untitoxin

Active Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,936
Reaction score
97
Points
30
ak suggestkn ko pegi tmpt eboss...leh try cri nme die kt search members..

atau leh usha trus website die bekamlintah [dot] com ..

:)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Klik ler kat siggy aku nie :)
 

pijatt

Banned
Joined
Sep 24, 2009
Messages
323
Reaction score
0
Points
15
aku pun ada member kt Pantai dalam..
 

pijatt

Banned
Joined
Sep 24, 2009
Messages
323
Reaction score
0
Points
15
nama tempat leechmiracle...ko nak blh aku bg no hp skali.
 

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
kat giant batu caves....besar besar dia tulis bekam...kat bangunan dia..
 

gentleman5555

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2010
Messages
343
Reaction score
7
Points
15
klik je search.jumpa la..nk special price,contact je geng CG, Eboss
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Klik ler kat siggy aku nie :)
pegi je otai CG punya pusat bekam lintah ni....:D

kat bangi, seksyen 3....erk....ke 4?

:)) :))

bukan bekam lintah je dia ada....bekam angin pun ada...bekam darah pun ada....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register