BTC USD 57,511.0 Gold USD 1,794.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mana yg bagus? SATIO @ N97?

Yang mana lebih bagus?


  • Total voters
    0

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
kepada rakan2 CG yg de guna handset..

SONY ERICSSON SATIO,

ATAU..

NOKIA NSERIES 97..​

bleh bagi pandangan sket x mne yg bagus?

mungkin de problem ke kt anta dua phone ni...

dalam cadangan nk beli phone baru r...

antara dua ni mane yg bagus?
 
Sponsored Post

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
Sony ericsson satio

sony_ericsson_satio_hands-on-20-361x480.jpg
 

Actifast

Super Active Member
Messages
5,972
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,972
Reaction score
124
Points
73
satio mesti pilih... :D

try tengok-tengok kat kedai napa ya n97 (biasa)& n97 mini dekat-dekat dia publish..

psstt.. ari tu ada gak servy.. 2 henset nie. ada yg ckp n97 1st ver ada problem xtau betoi x..
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
satio mesti pilih... :D

try tengok-tengok kat kedai napa ya n97 (biasa)& n97 mini dekat-dekat dia publish..

psstt.. ari tu ada gak servy.. 2 henset nie. ada yg ckp n97 1st ver ada problem xtau betoi x..

ramai yg gtau piley satio..

sbb complete dalam tu...

sound ok..

camera 12.1..

pastu screen bapak besar...

mmg pueh hati...

tp aku xtau r btol ke x...

ari tu servey mcam pe yg dikatakan..
 

Actifast

Super Active Member
Messages
5,972
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,972
Reaction score
124
Points
73
kalu nk pilih n97 org ckp ambik yg mini..

tu tuan kedai ckp la..

satio mahal bnyak dari n97 mini.. hehe..

ikut kemampuan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register