BTC USD 48,062.6 Gold USD 1,755.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mana Satu Pilihan Kalbu

Jenis Kalendar Apakah Menjadi Pilihan Hati Anda


  • Total voters
    0

mar_design

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2008
Messages
233
Reaction score
26
Points
20
Saya dan husband sedang design Islamic Calendar 2009. Ada madah motivasi dan waktu sembahyang. Boleh x nak tanya pandangan kwn2, ttg kalendar apekah yang menarik hati dan menjadi pilihan anda.. Sila vote di poll yg disediakan.

1-pocket calendar
2-desktop calendar
3-kalendar macam kalendar lumba kuda (islamic design punya)
4-kalendar besar sekeping gantung kat dinding

By the way, kpd sesiapa yg tahu, bgmanakah cara utk mendapat jadual waktu sembahyang bandar2 utama di malaysia utk tahun 2009. Terima Kasih.

Kepada individu/syarikat/pertubuhan yg ingin menempah kalendar, amatlah dialu2kan.. trma kasih sekali lagi..
 
Last edited:
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
sy vote utk Desktop Calendar (Kalendar Meja) .
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
style kelender kuda 2 ade lagi ke??:-?

aku vote desktop...

tp yg sebenar nye aku harap kan kelender kat jam, hp dan pc aje :p
 

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
style kelender kuda 2 ade lagi ke??:-?

aku vote desktop...

tp yg sebenar nye aku harap kan kelender kat jam, hp dan pc aje :p

betul 3x..
cuma kalendar desktop/style lumba kuda ni, kita blh promote kat company2/kdai2/pertubuhan yg nak bagi souvenir atau cenderahati pada customer dan pelanggan dia..

elok jugak ada style kalendar lumba kuda yg islamik sbg alternatif kpd kalendar yg memaparkan aktiviti sukan perjudian.. (jakim xleh banned kan ker?)

so, korg tahulah kan, aku vote aper? :">
 

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
ha'ah ek.. mcmana nk dapatkan jadual waktu solat utk bndr2 utama di msia ye? yg saya dpt utk KL/ptrjya drp web mufti WP.

ada sape2 blh tlh? syukrn TQ
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Aku vote desktop calendar...
 

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
ha'ah ek.. mcmana nk dapatkan jadual waktu solat utk bndr2 utama di msia ye? yg saya dpt utk KL/ptrjya drp web mufti WP.

ada sape2 blh tlh? syukrn TQ

sya biasa semak kat e solatJakim jer..kat situ leh tgk semua bdr utama kat malaysia ni..klik jer pada peta negeri yg kite nak..

linknya www.islam.gov.my
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register