Mana nak dapat barang untuk homestay

CG Sponsors




zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
Salam nak tanya.tengah nak bukak homestay

mana nak dapat barang-barang untuk homestay

Sabun,berus gigi,cadar dan barang-barang lain yang orang hotel selalu sediakan untuk customer.

yang lebih murah.sebab kalau boleh nak ambil banyak.

tak nak la sampai rumah kosong
 
Last edited:
Sponsored Post

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,625
Reaction score
186
Points
43
wsl.. cuba bagi tau area mana... tak ramai tahu kedudukan tuan.
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,961
Reaction score
42
Points
30
sabun berus gigi tu..rasa tuan boleh borong je kt mydin..dapat harga pemborong.. murah sikit..

untuk perabot - perabot boleh cari kat kedai 2nd hand shop..banyak dan murah..
 

zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
sabun berus gigi tu..rasa tuan boleh borong je kt mydin..dapat harga pemborong.. murah sikit..

untuk perabot - perabot boleh cari kat kedai 2nd hand shop..banyak dan murah..
tak pasti nanti saya cuba tengok sbb kat mydin rasa barang mahal jugak
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,961
Reaction score
42
Points
30
tak pasti nanti saya cuba tengok sbb kat mydin rasa barang mahal jugak
tapi..homestay biasa bg benda asas je bos.. berus gigi ubat gigi tu xperlu, shampoo jenis pump yg besar tu pun dh ok rasanya.. :D
 

pink_na

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2012
Messages
395
Reaction score
8
Points
15
cari dekat shopee je tt 'Hotel Tooth Brush & Tooth Paste Set' . 1 set dlm 80sen
 

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
Sponsored Post
Top
Log in Register