Man Rajalawak peruntuk RM50k bantu rakyat susah

CG Sponsors




cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 3, 2013
Messages
67,973
Reaction score
10,687
Points
1,896



Astro AWANI
10 min ·
“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja saya layan dan sila DM berikan detail kenapa saya harus bantu anda sehinggalah bajet RM50,000 habis digunakan.”
#ICYMI #AWANInews #fajarAWANI #DudukRumah #HapusCOVID19


Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah
Astro Awani |
Diterbitkan pada
Mac 31, 2020 23:14 MYT

Facebook Twitter Email

Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah

Man Raja Lawak guna hadiah kemenangan bantu rakyat Malaysia yang susah. - Gambar Instagram Man Rajalawak

KETIKA segelintir selebriti tanah air berkongsi kisah sedih kehilangan pendapatan akibat penularan pandemik COVID-19, pelawak terkenal tanah air, Man Raja Lawak pula tampil menghulur bantuan kepada yang benar-benar memerlukan.

Man atau nama sebenarnya, Abd Rahman Kasim berhajat membantu meringankan beban masyarakat yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19 yang telah menjejaskan kehidupan sebahagian besar daripada rakyat Malaysia.

Atas dasar tanggungjawab sesama manusia, Man tanpa ragu-ragu memperuntukkan RM50,000 hasil daripada kemenangannya pada pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2019.

“Situasi sekarang amat terkesan kepada semua warga Malaysia termasuk saya dari segi emosi dan kewangan.


“Saya Abd Rahman B Kasim sebagai warga Malaysia dengan rendah hati terpanggil untuk berkongsi hadiah wang tunai hasil juara MLM 2019 tempoh hari bagi meringankan beban anda untuk meneruskan kehidupan.

“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja yang akan saya layan dan sila DM (direct message) berikan detail (maklumat lengkap) kenapa saya harus membantu anda sehinggalah bajet 50K (RM50,000) habis digunakan sepenuhnya,” tulis Man dalam entri di Instagram peribadinya.

Tawaran kemanusiaan yang dihulurkan oleh Man mendapat perhatian segenap lapisan masyarakat yang memuji usaha murni yang dilakukannya.

Keperibadian menawan Man setidak-tidaknya memberikan makna yang cukup besar kepada sebilangan besar daripada rakyat Malaysia yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19.

Dalam hantaran seterusnya, Man turut memaklumkan, pengumuman tawaran bantuan kemanusiaan yang dibuatnya mendapat maklum balas luar biasa daripada masyarakat.

Justeru, kata Man, dia akan meneliti dengan mendalam setiap permohonan yang diajukan kepadanya oleh mereka yang benar-benar memerlukan bantuan.

“Andainya tiada respon daripada saya, anggap sahaja bajet 50K telah habis digunakan (membantu mereka yang memerlukan),” kata Man lagi.

http://instagr.am/p/B-Y8WWelNpq/
 
Sponsored Post

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,693
Reaction score
825
Points
86



Astro AWANI
10 min ·
“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja saya layan dan sila DM berikan detail kenapa saya harus bantu anda sehinggalah bajet RM50,000 habis digunakan.”
#ICYMI #AWANInews #fajarAWANI #DudukRumah #HapusCOVID19


Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah
Astro Awani |
Diterbitkan pada
Mac 31, 2020 23:14 MYT

Facebook Twitter Email

Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah

Man Raja Lawak guna hadiah kemenangan bantu rakyat Malaysia yang susah. - Gambar Instagram Man Rajalawak

KETIKA segelintir selebriti tanah air berkongsi kisah sedih kehilangan pendapatan akibat penularan pandemik COVID-19, pelawak terkenal tanah air, Man Raja Lawak pula tampil menghulur bantuan kepada yang benar-benar memerlukan.

Man atau nama sebenarnya, Abd Rahman Kasim berhajat membantu meringankan beban masyarakat yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19 yang telah menjejaskan kehidupan sebahagian besar daripada rakyat Malaysia.

Atas dasar tanggungjawab sesama manusia, Man tanpa ragu-ragu memperuntukkan RM50,000 hasil daripada kemenangannya pada pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2019.

“Situasi sekarang amat terkesan kepada semua warga Malaysia termasuk saya dari segi emosi dan kewangan.


“Saya Abd Rahman B Kasim sebagai warga Malaysia dengan rendah hati terpanggil untuk berkongsi hadiah wang tunai hasil juara MLM 2019 tempoh hari bagi meringankan beban anda untuk meneruskan kehidupan.

“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja yang akan saya layan dan sila DM (direct message) berikan detail (maklumat lengkap) kenapa saya harus membantu anda sehinggalah bajet 50K (RM50,000) habis digunakan sepenuhnya,” tulis Man dalam entri di Instagram peribadinya.

Tawaran kemanusiaan yang dihulurkan oleh Man mendapat perhatian segenap lapisan masyarakat yang memuji usaha murni yang dilakukannya.

Keperibadian menawan Man setidak-tidaknya memberikan makna yang cukup besar kepada sebilangan besar daripada rakyat Malaysia yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19.

Dalam hantaran seterusnya, Man turut memaklumkan, pengumuman tawaran bantuan kemanusiaan yang dibuatnya mendapat maklum balas luar biasa daripada masyarakat.

Justeru, kata Man, dia akan meneliti dengan mendalam setiap permohonan yang diajukan kepadanya oleh mereka yang benar-benar memerlukan bantuan.

“Andainya tiada respon daripada saya, anggap sahaja bajet 50K telah habis digunakan (membantu mereka yang memerlukan),” kata Man lagi.

http://instagr.am/p/B-Y8WWelNpq/
Mulia hati mu Man.
Walaupun Man ni jarang2 keluar tv berbanding mentor rancangan realiti tu tapi hati dia berbeza.
Semoga rezeki mu diberkati Allah dan terus jadi insan penyayang.
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,665
Reaction score
612
Points
81
negara omputih ni sekatan jalan kerap suruh bukak boot, paling teruk polis US .. camner la duk dalam boot sampai 2 jam tahan panas atau sana sekarang winter ..



Astro AWANI
10 min ·
“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja saya layan dan sila DM berikan detail kenapa saya harus bantu anda sehinggalah bajet RM50,000 habis digunakan.”
#ICYMI #AWANInews #fajarAWANI #DudukRumah #HapusCOVID19


Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah
Astro Awani |
Diterbitkan pada
Mac 31, 2020 23:14 MYT

Facebook Twitter Email

Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah

Man Raja Lawak guna hadiah kemenangan bantu rakyat Malaysia yang susah. - Gambar Instagram Man Rajalawak

KETIKA segelintir selebriti tanah air berkongsi kisah sedih kehilangan pendapatan akibat penularan pandemik COVID-19, pelawak terkenal tanah air, Man Raja Lawak pula tampil menghulur bantuan kepada yang benar-benar memerlukan.

Man atau nama sebenarnya, Abd Rahman Kasim berhajat membantu meringankan beban masyarakat yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19 yang telah menjejaskan kehidupan sebahagian besar daripada rakyat Malaysia.

Atas dasar tanggungjawab sesama manusia, Man tanpa ragu-ragu memperuntukkan RM50,000 hasil daripada kemenangannya pada pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2019.

“Situasi sekarang amat terkesan kepada semua warga Malaysia termasuk saya dari segi emosi dan kewangan.


“Saya Abd Rahman B Kasim sebagai warga Malaysia dengan rendah hati terpanggil untuk berkongsi hadiah wang tunai hasil juara MLM 2019 tempoh hari bagi meringankan beban anda untuk meneruskan kehidupan.

“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja yang akan saya layan dan sila DM (direct message) berikan detail (maklumat lengkap) kenapa saya harus membantu anda sehinggalah bajet 50K (RM50,000) habis digunakan sepenuhnya,” tulis Man dalam entri di Instagram peribadinya.

Tawaran kemanusiaan yang dihulurkan oleh Man mendapat perhatian segenap lapisan masyarakat yang memuji usaha murni yang dilakukannya.

Keperibadian menawan Man setidak-tidaknya memberikan makna yang cukup besar kepada sebilangan besar daripada rakyat Malaysia yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19.

Dalam hantaran seterusnya, Man turut memaklumkan, pengumuman tawaran bantuan kemanusiaan yang dibuatnya mendapat maklum balas luar biasa daripada masyarakat.

Justeru, kata Man, dia akan meneliti dengan mendalam setiap permohonan yang diajukan kepadanya oleh mereka yang benar-benar memerlukan bantuan.

“Andainya tiada respon daripada saya, anggap sahaja bajet 50K telah habis digunakan (membantu mereka yang memerlukan),” kata Man lagi.

http://instagr.am/p/B-Y8WWelNpq/
Respek to Man

Artis2 yg lain mana?
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
22,754
Reaction score
3,572
Points
236
Respek to Man

Artis2 yg lain mana?
awal2 aku dah marking selebriti2 ni, ada senarai .. tunggu aku tembak je .. kencing, berak, hamil, kawin, cerai ..nak publisiti murahan, tunggu aku bagi surprise xlama lagi si artis2 ni

:D
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,873
Reaction score
497
Points
86
awal2 aku dah marking selebriti2 ni, ada senarai .. tunggu aku tembak je .. kencing, berak, hamil, kawin, cerai ..nak publisiti murahan, tunggu aku bagi surprise xlama lagi si artis2 ni

:D
btol bro ayat man tu sndr nmpk unsur2 x ikhlas ngan x transparent

tmbh lg x ikhlas nk semata2 ganjaran murah rezeki ngan sihat tubuh bdn

kn lebih afdal mintk redha Allah dunia akhirat
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,754
Reaction score
1,869
Points
201
Bagus.

Tapi lagi suka macam allahyarham Syed Umar.

Dia dah meninggal dunia, baru semua tahu amal baik dia.





Astro AWANI
10 min ·
“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja saya layan dan sila DM berikan detail kenapa saya harus bantu anda sehinggalah bajet RM50,000 habis digunakan.”
#ICYMI #AWANInews #fajarAWANI #DudukRumah #HapusCOVID19


Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah
Astro Awani |
Diterbitkan pada
Mac 31, 2020 23:14 MYT

Facebook Twitter Email

Man Raja Lawak sediakan RM50,000 untuk bantu rakyat Malaysia yang susah

Man Raja Lawak guna hadiah kemenangan bantu rakyat Malaysia yang susah. - Gambar Instagram Man Rajalawak

KETIKA segelintir selebriti tanah air berkongsi kisah sedih kehilangan pendapatan akibat penularan pandemik COVID-19, pelawak terkenal tanah air, Man Raja Lawak pula tampil menghulur bantuan kepada yang benar-benar memerlukan.

Man atau nama sebenarnya, Abd Rahman Kasim berhajat membantu meringankan beban masyarakat yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19 yang telah menjejaskan kehidupan sebahagian besar daripada rakyat Malaysia.

Atas dasar tanggungjawab sesama manusia, Man tanpa ragu-ragu memperuntukkan RM50,000 hasil daripada kemenangannya pada pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2019.

“Situasi sekarang amat terkesan kepada semua warga Malaysia termasuk saya dari segi emosi dan kewangan.


“Saya Abd Rahman B Kasim sebagai warga Malaysia dengan rendah hati terpanggil untuk berkongsi hadiah wang tunai hasil juara MLM 2019 tempoh hari bagi meringankan beban anda untuk meneruskan kehidupan.

“Sesiapa yang benar-benar memerlukan bantuan sahaja yang akan saya layan dan sila DM (direct message) berikan detail (maklumat lengkap) kenapa saya harus membantu anda sehinggalah bajet 50K (RM50,000) habis digunakan sepenuhnya,” tulis Man dalam entri di Instagram peribadinya.

Tawaran kemanusiaan yang dihulurkan oleh Man mendapat perhatian segenap lapisan masyarakat yang memuji usaha murni yang dilakukannya.

Keperibadian menawan Man setidak-tidaknya memberikan makna yang cukup besar kepada sebilangan besar daripada rakyat Malaysia yang benar-benar terkesan dengan wabak COVID-19.

Dalam hantaran seterusnya, Man turut memaklumkan, pengumuman tawaran bantuan kemanusiaan yang dibuatnya mendapat maklum balas luar biasa daripada masyarakat.

Justeru, kata Man, dia akan meneliti dengan mendalam setiap permohonan yang diajukan kepadanya oleh mereka yang benar-benar memerlukan bantuan.

“Andainya tiada respon daripada saya, anggap sahaja bajet 50K telah habis digunakan (membantu mereka yang memerlukan),” kata Man lagi.

http://instagr.am/p/B-Y8WWelNpq/
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,877
Reaction score
2,043
Points
206
dia ni pun bukan orang senang tapi masih juga memberi.
artis yang kaya tunjuk mustang tu pulak meminta.

apalanzhiouuu?
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,974
Points
201
ok laa tu,..

asalkan dia memberi..

yang kita x tau tu kita serah pada yang maha esa..
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,541
Reaction score
156
Points
43
kalo ang buat bawah radar lagi baguih man oii.. kita cari dana dari tuhan lipat ganda..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,394
Reaction score
21,050
Points
1,671
berikan detail kenapa saya harus membantu anda

org betol2 susah die xkan meminta, apatah lg nak bg details kenapa. org cmni kena mendepani kt mana die. kena cari
 
Sponsored Post
Top
Log in Register