Santai Mampus Aku

CG Sponsors




Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
mampoih hnag mail

masuk lokap

sapa plak nak posting weiiii :D:D:D:D
 

rey1988

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
6,258
Reaction score
14
Points
65
id mail astrok tu ko jugak ke mail??

Sebab takkan newbie dah tw kot apa itu astrok..

Dia pon rajin post cm ko gak ne..hihi
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
mampus la...

main lagi radio bapak ko...
 

Mail Aziz

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
2,689
Reaction score
1,121
Points
101
id mail astrok tu ko jugak ke mail??

Sebab takkan newbie dah tw kot apa itu astrok..

Dia pon rajin post cm ko gak ne..hihi
Bukan...
Mail Astrokk tu owng lain..
Aku rasa,budak nieee dia dah baca kot suma thread yng ada kt CG nieee...cuma dia tk dftr je...

Itu sbbnya dia letak Nama Astrokk tu...
Rasalaaa..

Tp..yng pasti,Mail Asrokk bukan aku,k...
Aku pon terkejut tadi tngk kt section Newbies...
 

okaneman

Active Member
Joined
Apr 20, 2011
Messages
2,446
Reaction score
0
Points
20
Bukan...
Mail Astrokk tu owng lain..
Aku rasa,budak nieee dia dah baca kot suma thread yng ada kt CG nieee...cuma dia tk dftr je...

Itu sbbnya dia letak Nama Astrokk tu...
Rasalaaa..

Tp..yng pasti,Mail Asrokk bukan aku,k...
Aku pon terkejut tadi tngk kt section Newbies...
Kalo cmtu musti dia perli ko Mail.. :)) On topic, abes la org tu, ni dh lebih dari tahap prank call polis/bomba/ambulans/etc dh.. :))
 

Mail Aziz

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
2,689
Reaction score
1,121
Points
101
Kalo cmtu musti dia perli ko Mail.. :)) On topic, abes la org tu, ni dh lebih dari tahap prank call polis/bomba/ambulans/etc dh.. :))
itulaa pasai...
Tapi tkpewlaaa....
tk ksh pon...:D:D:D
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
id mail astrok tu ko jugak ke mail??

Sebab takkan newbie dah tw kot apa itu astrok..

Dia pon rajin post cm ko gak ne..hihi
siap terus buka thread.takut kena ban jer kalo org yg sama :D:D
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
Habislh ko mail.
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
Bukan...
Mail Astrokk tu owng lain..
Aku rasa,budak nieee dia dah baca kot suma thread yng ada kt CG nieee...cuma dia tk dftr je...

Itu sbbnya dia letak Nama Astrokk tu...
Rasalaaa..

Tp..yng pasti,Mail Asrokk bukan aku,k...
Aku pon terkejut tadi tngk kt section Newbies...
Nasib baik. Ingtkn adik ko mail.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register