BTC USD 18,888.0 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,754
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,754
Reaction score
1,514
Points
206
Ustaz yg ubatkan die pun ckp ade jin & saka...
Takkan ustaz pun kencing...
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..
 
Sponsored Post

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,398
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,398
Reaction score
2,652
Points
261
Awards
1
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..

tu la boss...aku pun rasa kebanyakan content2 youtuber tu lebih kepada teori dan bukan fact 100%...
yg betul tu ada yg betul...tp lebih banyak info2 yang tak pasti...
tapi apa-apa pun aku layan jugak youtuber ni...sbb bagi aku, content yg dia buat tu mmg best sebagai HIBURAN.....

tp yg dybbuk box ni la yg aku jadi mcm "eh real ke ni?"....sbb lagipun dia siap bersumpah "aku sumpah.. benda ni real... kalau aku tipu, aku masuk neraka"....haha...
itu yg aku rasa, "eh betul ke ni?"....

tapi tu lah... wallahualam...

stakat ni, info yg aku dpt dybbuk box tu mmg palsu.... cuma mungkin ada la tu jin lain duk kacau......
tu lah...buat kerja pelik2 tengah2 malam buta, sorang2 pulak tu....haha


by the way, rilek boss...jangan marah2....dia tanya je tu.....haha
 

kopirait

CG Top Poster Club
gem
Messages
40,544
Joined
Apr 18, 2010
Messages
40,544
Reaction score
3,337
Points
266
Awards
1
ini semua shikin.
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,481
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,481
Reaction score
1,334
Points
201
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..

Youtuber tu?

Klau Nak cite youtuber lain yg merapu tulis la youtuber lain...
Yg die ni mmg kene bkn kencing lg dah...

Sendiri lukis sendiri pahamkan la... 🤪
 

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,754
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,754
Reaction score
1,514
Points
206
Youtuber tu?

Klau Nak cite youtuber lain yg merapu tulis la youtuber lain...
Yg die ni mmg kene bkn kencing lg dah...

Sendiri lukis sendiri pahamkan la... 🤪
mak ai..mengelupur bila youtuber idola ke kutuk... ko nk taksub dgn youtuber idola ko tu pegi lah... setakat 1-3 content berjenis ..dh jadi die hard fan....

wateve .. loser
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,481
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,481
Reaction score
1,334
Points
201
mak ai..mengelupur bila youtuber idola ke kutuk... ko nk taksub dgn youtuber idola ko tu pegi lah... setakat 1-3 content berjenis ..dh jadi die hard fan....

wateve .. loser

Mental calar...
Terus serang peribadi... 🤪
 
Sponsored Post

Top
Log in Register