BTC USD 51,714.9 Gold USD 1,682.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mamat ni beli KOTAK MISTERI dari DEEP/DARK WEB

CG Sponsors




eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,738
Reaction score
637
Points
116
Ustaz yg ubatkan die pun ckp ade jin & saka...
Takkan ustaz pun kencing...
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..
tu la boss...aku pun rasa kebanyakan content2 youtuber tu lebih kepada teori dan bukan fact 100%...
yg betul tu ada yg betul...tp lebih banyak info2 yang tak pasti...
tapi apa-apa pun aku layan jugak youtuber ni...sbb bagi aku, content yg dia buat tu mmg best sebagai HIBURAN.....

tp yg dybbuk box ni la yg aku jadi mcm "eh real ke ni?"....sbb lagipun dia siap bersumpah "aku sumpah.. benda ni real... kalau aku tipu, aku masuk neraka"....haha...
itu yg aku rasa, "eh betul ke ni?"....

tapi tu lah... wallahualam...

stakat ni, info yg aku dpt dybbuk box tu mmg palsu.... cuma mungkin ada la tu jin lain duk kacau......
tu lah...buat kerja pelik2 tengah2 malam buta, sorang2 pulak tu....haha


by the way, rilek boss...jangan marah2....dia tanya je tu.....haha
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,281
Reaction score
2,630
Points
206
ini semua shikin.
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,420
Reaction score
637
Points
161
aku cakap kat youtuber tu..
bkn ustaz... baca betul2...ke nak aku BOLD kan apa yg aku tulis... atau nk aku lukis kan

youtuber tu 70% content merapu .. nk kejar rating... mcm youtuber indon..
Youtuber tu?

Klau Nak cite youtuber lain yg merapu tulis la youtuber lain...
Yg die ni mmg kene bkn kencing lg dah...

Sendiri lukis sendiri pahamkan la... 🤪
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,738
Reaction score
637
Points
116
Youtuber tu?

Klau Nak cite youtuber lain yg merapu tulis la youtuber lain...
Yg die ni mmg kene bkn kencing lg dah...

Sendiri lukis sendiri pahamkan la... 🤪
mak ai..mengelupur bila youtuber idola ke kutuk... ko nk taksub dgn youtuber idola ko tu pegi lah... setakat 1-3 content berjenis ..dh jadi die hard fan....

wateve .. loser
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,420
Reaction score
637
Points
161
mak ai..mengelupur bila youtuber idola ke kutuk... ko nk taksub dgn youtuber idola ko tu pegi lah... setakat 1-3 content berjenis ..dh jadi die hard fan....

wateve .. loser
Mental calar...
Terus serang peribadi... 🤪
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,820
Reaction score
2,309
Points
151
video terbaru dybbuk box...................

 
Sponsored Post
Top
Log in Register